Hoppa till sidans innehåll

GULD TILL HERRLAGET


SVERIGES MEDALJSKÖRD 
OT-EM PORTEL (POR)

Guld Silver Brons

3

3

0

Sveriges Oldtimerslandslag hade ett lyckat mästerskap i portugisiska Portel 2018 då det blev hela sex medaljer, varav tre Guld. Det var en av de varmaste mästerskapen hittills då det nästan kom upp i 50 grader, men svenskarna klarade av att vara kyligare än motståndarna och kammade hem flera medaljer.

Lagtävlingen: GULD till herrlaget och Silver till damlaget.

Slagspelet: GULD till Fredrik Wallin och Silver till Stefan Viberg i herrklassen.. Även Linda Lundberg tog ett Silver i damklassen.

Matchspelet: GULD till Linda Lundberg.

Resultat Lag och Slagspel

Resultat Matchspel

Läs mer om OT-EM i Portel på länken nedan

Svenska framgångar på OT-EM

Guld och Silver på OT-EM i Portel

Imorgon startar EM för Oldtimerslandslaget

---------------------------------------------------------------------------------

2019 den 7-10 augusti spelas OT-EM på EB och Betong i Predazzo, Italien. 

--------------------------------------------------------------------------------
Förbundskaptenen Roger Svensson syn på kommande prövningar;

När vi nu blickar framåt så väntar ett mästerskap på italiensk mark. Predazzo, som ligger i norra Italien, inte långt från den mer kända orten Val de Fiemme, där det gärna åks skidor på både längden och bredden om vintrarna, dit ska vi! Just nu är vi i full färd med att kolla resvägar och hotell inför den resan.

Målsättningen är att vi ska ha två lag med goda chanser att ta medaljer. För det krävs harmoni, kunnande och spelglädje. Det är vad jag ska försöka skapa. Lagbygget är viktigast. Som jag sagt förut åker vi dit som ett lag där alla är lika värdefulla. Vi vinner eller förlorar återigen som ett lag! Därför är hur ni är som personer lika viktigt som er spelkvalitet. Två lag med goda medaljchanser innebär också att individuella medaljer är inom räckhåll.

Mästerskapet spelas på EB och betong. Därför bir dessa tävlingar mest intressanta för en framtida laguttagning. Jag kommer att kolla in resultat från alla dessa tävlingar. Tyvärr verkar flera av sommarens betongtävlingar krocka eller ligga dumt i td. Den tävling som dock känns mest intressant är Tantos nationella tävling. Dels ligger den bra i tid, dessutom ska elitserien spela där någon vecka senare. Den vore bra om så många som möjligt kan spela så vi kan få ett riktigt bra startfält på den tävlingen.Tyvärr är tävlingar på EB lite knepigare. Då gör sig vår landgeografi sig påmind, eftersom utbudet av EB är högst begränsat norr om Göteborg. Därför är SM i Malmö (som går på EB) den klart mest intressanta tävlingen. Sedan har jag full förståelse för att man kanske inte kan spela allt, men ska man prioritera något är det dessa tävlingar samt era olika seriespel så klart!

Just nu håller jag på att etablera kontakt med spelare. Jag har varit på inomhus-SM i Eskilstuna för att kolla på tävlingen och träffa er. Jag kommer också att finnas på plats som spelare under Svenska Cupen. Då hoppas jag att få träffa några av er.

Om ni vill kontakta mig går det jättebra! Ni når mig på följande mejladress. This is a mailto link

 

 

Uppdaterad: 16 JAN 2018 11:42 Skribent: Mats Nilsson
Epost: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Extramaterial.
Foton-Video från VM i Kina, Höstlövet och SAGM 2019
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

IL Logo  

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
Södra Kringelvägen 4
281 33 Hässleholm

Besöksadress:
Södra Kringelvägen 4
281 33 Hässleholm

Kontakt:
Tel: 045116180
E-post: This is a mailto link

Se all info