Hoppa till sidans innehåll

AVTAL KLART MED EUROPCAR

13 SEP 2021 13:47
Europcar blir Officiell leverantörspartner till Bangolfförbundet.
  • Skapad: 13 SEP 2021 13:47

Under några månader har Sportchefen Magnus Lampert förhandlat med Europcar för att de ska bli Bangolfförbundets officiella leverantör av Hyrbilar. Och nu är det äntligen klart!

Avtalet innebär bland annat att landslaget får enklare och billigare bokning och hantering av hyrbilar vid mästerskap utomlands.

 

  • Europcar i Sverige hjälper oss med bokningar och ser till att vi får rätt bil för respektive tävling, samtidigt som vi får hjälp med bra försäkringar och bättre priser, säger Magnus Lampert.

 

Avtalet är också positivt för alla medlemmar i bangolfförbundet, vilket kommer innebära en rabatt på upp till 20% beroende på avhämtningsdag. Mer information och bokning hittar du på www.europcar.se/bangolf. Vi kommer även att lägga upp denna information i en banner på hemsidan så du enkelt kan boka din hyrbil vid till exempel tävlingar eller vid familjesemestern. 

 

  • Vi är stolt partner till Svenska Banggolfförbundet och genom detta samarbete har vi nu möjligheten att erbjuda dig som medlem i förbundet rabatt vid hyra på bil hos oss, säger Marco Tiempo som är marknadsansvarig på Europcar.

 

Avtalet är inte exklusivt, vilket innebär att både förbundet och medlemmarna har rätt att hyra bil från andra leverantörer.

 

  • Vi arbetar vidare med andra partners och hoppas inom kort att kuna presentera fler partners till förbundet, avslutar Lampert
Skribent: Mats Nilsson
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png