Hoppa till sidans innehåll

BRONS TILL OLDTIMERSDAMERNA I CHEB

03 AUG 2017 18:42
Linda Lundberg på andra plats individuellt
  • Skapad: 03 AUG 2017 18:42

Efter en grym kämpainsats lyckades de svenska oldtimersdamerna spela hem en bronsmedalj i lagtävlingen på OT-EM i Cheb. Tjejerna som låg tre slag efter Tjeckien inför dagens spel, plockade hela 11 slag på hemmalaget, redan den första rundan och var därmed åtta slag före. Annelie Lundell berättar att det var ett riktigt häftigt varv som hon aldrig kommer att glömma. Linda gick 24, Agneta 29 och Annelie själv 25. De åtta slag de nu var före, blev också den slutliga marginalen ner till tjeckiskorna. Svenskorna var bara fyra slag efter silverlaget Schweiz. Tyskland tog hem guldet ganska klart efter att ha plockat 25 slag på Schweiz på den femte rundan. 
-Vi nådde vår målsättning: vi vann bronset avslutar en nöjd Annelie.

Herrarna lyckades inte reparera gårdagens insats utan slutade på en blygsam sjätte plats. Herrarna visade i alla fall att kunnandet finns, genom att avsluta med ett starkt lagvarv  på 27,5 i snitt på betongen. Även här blev det tysk seger. Tjeckien tog hem silvret och bronset gick till Österrike


Linda Lundberg ligger på andra plats i den individuella tävlingen som börjar imorgon. Rutinerade Linda har bara fyra slag upp till ledande schweskan Katrin Nydegger. Tysklands stjärna Alice Kobisch jagar, två slag bakom. Annelie Lundell ligger nia och kan kanske nå en medalj med riktigt bra spel imorgon. Agneta Harrysson ligger på 19:e plats och får inrikta sig på att knipa en plats bland de 16 bästa som får vara med i matchspelet.

Stefan Björk är bäste svensk på 22:a plats med tre slag upp till finalspelet där de 15 bästa får vara med. Daniel Ågren och Magnus Westerberg ligger precis på rätt sida gränsen för att få spela matchspelet. Martin Lundell och Christer Söderlund är precis utanför detsamma och måste plocka placeringar imorgon.

Resultat SEC 2017 Cheb 

 

 

Skribent: Jan-Åke Persson
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png