Hoppa till sidans innehåll

LENNART JANSSON TOG TREDJE RAKA

16 JUL 2016 20:52
Alla gårdagens ledare höll undan
  • Skapad: 16 JUL 2016 20:52

Lennart Jansson har blivit den store spelaren i Oldtimers-SM. För tredje året i rad tog han hem herrveterantiteln. Herrveteraner är den största klassen på OTSM och konkurrensen är hård så det är en imponerande bedrift. Bakom Lennart i den klassen fanns två andra spelare, Peter Söderlund och Sven-Olof Eriksson, som också alltid håller hög och jämn klass, Men Lennart lyckades hålla undan även i år och vann ganska eftertryckligt med tio slag.

I damveteranklassen är den finska landslagsdamen Pirkko Maaninka från Eskilstuna obesegrad i OTSM sedan hon tog steget upp i veteranklassen. Precis som i Asarum 2015 var Pirkko helt överlägsen. Segermarginalen till tvåan Ulla-Britt Hessel blev hela 25 slag.

I Oldboysklassen bytte Anders Larsson en tredjeplats förra året mot en seger i år. Anders höll den treslagsledning han hade inför finaldagen.

I Oldgirlsklassen hotade Bernice Thors landslagkollegan Annelie Lundell och närmade sig på sista varvet. Men Annelie kunde hålla undan och vinna. Annelie tog därmed sin andra individuella SM-medalj på en dryg vecka. Ett silver på SM i Norrköping växlades alltså upp till ett guld på OTSM.

OTSM fortsätter nu med femmannatävlingen. Det första varvet har spelats och det ser ut bli en spännande tävling. Sju slag skiljer mellan ettan och femman och det är ingenting i dessa sammanhang. Gullbergsbro leder knappt före Nyköping.

Resultat 

Resultat femmanna

Skribent: Bengt Svensson
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png