Hoppa till sidans innehåll

MATS NILSSON NY GENERALSEKRETERARE

08 APR 2017 19:25
Svenska Bangolfförbundet har anställt Mats Nilsson som efterträdare till Bengt Svensson på posten som förbundets generalsekreterare.
  • Skapad: 08 APR 2017 19:25

Mats är välkänd i bangolfkretsar som spelare för Växjö BGK och med två raka SM-silver på filt individuellt 2015 och 2016. Detta i kombination med sin yrkesmässiga bakgrund som ekonomiansvarig på flera företag var Mats ett bra val som förbundets nye generalsekreterare.

Förbundet fick dock in ett flertal mycket intressanta sökande både med bakgrund i sporten och utanför sporten. Men efter en nogrann utvärdering och fem intervjuer så var styrelsen överens om att Mats var förbundets val.

Mats är pappa till två döttrar som båda spelar bangolf och bor passande nog i Örkelljunga i norra Skåne. Eftersom Mats bor så nära förbundets andra anställde Jan-Åke Persson, så kommer förbundet att flytta kansliet till Hässleholm och där kommer både Jan-Åke och Mats att ha sin dagliga arbetsplats. Arbetet med att hitta lämpliga lokaler har redan påbörjats.

Mats kommer att starta sin anställning redan den 18 april och kommer på så sätt att få en månads överlapp med Bengt Svensson som slutar den 15 maj.

Styrelsen hälsar Mats varmt välkommen till förbundet!

Skribent: Hans Bergström
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png