Hoppa till sidans innehåll

MIXED-SM SPELAS I HELGEN

20 OKT 2018 06:30
I helgen spelas Mixed-SM på MunktellArenans EB anläggning i Eskilstuna och då ska 18 par i den öppna klassen och 22 par i oldtimersklassen göra upp om medaljerna.
  • Skapad: 20 OKT 2018 06:30

Under ett par dagar har många av spelarna varit på plats för att träna in sig på banorna, bestämma bollar och spela ihop sig som par. Det är mycket som ska stämma i en mixedtävling och Eskilstunas anläggning är inte helt enkel utan här finns många banor där man kan "fastna" och alla som spelat mixed vet att det går snabbt att få en 4:a eller 5:a.

Under fredagens träning har jag kunnat ha lite koll på konkurrenterna i oldtimersklassen och det är flera par som känns väldigt stabila och som verkar ha legat på riktigt låga varvresultat. Även i den öppna klassen ser vi i år flera bra spelare och kampen kan bli riktigt hård.

Jag fick en kort intervju med Lena Nilsson, Sjöviken på hennes och Mats Olssons sista träningsvarv. På den klassiska frågan, Hur känns det inför morgondagen? sa Lena så här:

- Jodå, det känns riktigt bra! Vi ska nog kunna vara med i toppstriden men det är svårt att veta hur långt det håller. Annelie och Martin Lundell känns som favoriter, särskilt efter förra helgens Top-12 tävling då båda gick otroligt bra båda två, på just dessa banorna.

Lena och Mats har varit på pallen ett flertal gånger och frågan är om det blir ytterligare en gång och vilken valör det då blir.

I den öppna klassen finns många par som har chans på pallplatserna och det känns svårt att utropa några som favoriter men ska jag nämna några så kan nog Laura Fogh Henriksen/James Lindström och Jennifer Göransson/Alexander Dahlstedt vara med i toppen. 

Tävlingen startar lördag kl 09:00 och du följer den på nedanstående länk. På förbundets facebooksida kommer medias Simon Levander att rapportera direkt från anläggningen under dessa dagarna.

Mixed-SM, MunktellArenan EB

Skribent: Agneta Harrysson
E-post: Adressen Gömd

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png