Hoppa till sidans innehåll

SM INOMHUS SPELAS I HELGEN

29 NOV 2019 22:48
SM spelas i helgen på EB-anläggningen i Asarums inomhushall.
  • Skapad: 29 NOV 2019 22:48

Under flera dagar har träningen varit i full gång i hallen. Redan på onsdagskvällen hade några spelare tagit sig långväga ifrån till Asarum och deltog då i veckotävlingen. Därefter har spelarna blivit fler och fler och temperaturen har ökat efter hand.

SR P4 Blekinge var på hugget redan på torsdagen för att höra sig för inför helgens mästerskap. Intervju och inslag sändes under fredagen. Förhoppningsvis kommer övrig media för att uppmärksamma tävlingen och kanske även en del publik kan hitta hit.

Fredag kväll dukades grillbuffé upp i konferensrummet för de spelare som ösnkade. Därefter hann de som ville avsluta med finslipning på några av de banor som kan komma att ställa till under helgen. Bland dessa är det säkert kanonen, mushålet och Salzburger V som det kan bli en och annan "hög" siffra.

På plats hittar vi spelare som Fredrik Persson från Uppsala BGK som senast tog silver på VM i Kina. Här finns också Karin Olsson även hon från Uppsala BGK och en av världens bästa spelare med många mästerskapstitlar i bagaget. Fler favoriter i detta mästerskap att hålla ögonen på är Annelie Lundell, Malmö, Fredrik Wallin, Olofström, Jennifer Göransson, Jönköping och Jonathan Rydberg, Olofström, bara för att nämna några. Men många kommer att ge sig in i medaljstriden och det är bara att börja följa tävlingen kl 08:00 lördag morgon då 4 kvalvarv ska spelas.

Resultatlänk: SM Inomhus, Asarums BGK

Foton från fredagskvällens träning

Skribent: Agneta Harrysson
E-post: Adressen Gömd

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png