Hoppa till sidans innehåll

SPORTCHEF

19 APR 2020 08:40
Nyanställning
  • Skapad: 19 APR 2020 08:40

Svenska Bangolfförbundet (SBGF) kan glädjande presentera att Magnus Lampert tillträder som Sportchef i SBGF den 1 maj 2020. Generalsekreteraren, Mats Nilsson har ställt några frågor till Magnus för att Ni ska få en första bild av vår nya Sportchef.

 

Välkommen Magnus till förbundet. Kan du berätta för våra medlemmar vem du är och din bakgrund?

- Jag är 36 år och bor i Hudiksvall med min familj (sambo och två barn). Jag är utbildad idrottstränare vid Högskolan i Dalarna. Jag har jobbat 7 år på Svensk Bilsport som sportchef och förbundskapten, där jag bland annat har varit med och skapa delar av landslagets aktiviteter som förbundet bedriver idag. Utöver det har jag drivit eget företag inom sport och hälsa.

 

Hur ser du på anställningen som Sportchef och vad är dina styrkor som du kan bidra med?

- Det ska bli otroligt roligt att få jobba med bangolf och jag tror att jag har både erfarenheten och kunskapen för att lyckas driva och utveckla sporten framåt. Jag är social, driven och väldigt målinriktad. Jag har stora krav på mig själv och de jag jobbar tillsammans med och tror att utveckling sker i nya miljöer.

 

Vad har du för anknytning till bangolf?

- Jag har ingen yrkesmässig erfarenhet av bangolfen. Däremot har jag erfarenheter av att bedriva och utveckla många olika sporter (allt från golf, fotboll, bilsport m.fl.) där alla har en gemensam nämnare – jobba strukturerat och målinriktad för att nå toppen. Jag tror att min blandning av akademisk kunskap och ledarskapserfarenheter kan vara positivt att ta med sig in i bangolfen.

 

Och till sist den vanligast sportfrågan. Hur känns det?

- Det känns enormt roligt och inspirerande att få jobba med att utveckla bangolfen. Jag ser framemot att få börja arbeta och hoppas att jag i framtiden får möjligheten att träffa många av er på tävlingar, utbildningar och möten.    

 

Skribent: Mats Nilsson
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png