Hoppa till sidans innehåll

SVENSKA CUPEN 2020 SPELAS I HELGEN

04 JAN 2020 14:46
Svenska Cupen 2020 spelas enligt tradition som första lagtävlingen för året och det är även den första lagtävlingen efter att transferfönstret stängts.
  • Uppdaterad: 04 JAN 2020 14:46

När transferfönstret stängdes den 30 november så kunde vi se många spelarövergångar mellan klubbarna. Det internationella övergångsfönstret var dessutom öppet under december månad och fler än 10 utländska spelar har valt att spela för svenska klubbar. Kan det kanske visa sig att någon klubb har gjort en lyckad värvning och därmed kunna ta sig hela vägen till prispallen i 2020 års Svenska Cupen? Nämnas kan exempelvis de danska landslagsspelarna Allan Schwab och Simon Junker som nu spelar i Olofströms lagfärger, Jennifer Göransson som vi ser i Jönköpings lag och Peter Eriksson som nu spelar för Skoghall.

Även i år är det 22 lag och 110 spelare som deltar och som ska göra upp om titeln under måndagens cupspel, vilket kommer att föregås av kvalspel under söndagen. 

Förra årets segrare, Tyresö BGK, deltar inte i år men det gör däremot silvermedaljörerna Tantogårdens BGK och bronsmedaljörerna Uppsala BGK. Om dessa båda i år kan strida om segern återstår att se då det är många starka lag på plats som säkert kommer att kunna blanda sig i kampen om pallplatserna. Kanske kan de båda blekingska klubbarna, Asarum och Olofström ha en chans att prestera bra då det är "hemmaplan" för båda.

Länk till kvalspelet, söndag 5 januari

Foton från träningen

Skribent: Agneta Harrysson
E-post: Adressen Gömd

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png