Hoppa till sidans innehåll

SVENSKAR I LEDNINGEN I ALLA KLASSER

31 MAR 2018 19:20
Efter första tävlingsdagen är det svenskar i ledningen i samtliga klasser. Dessutom är det svenskt i topp för alla våra lag.
  • Uppdaterad: 31 MAR 2018 19:32

Dagens första varv blev lite knackigt för flera av de svenska spelarna men det rättade snabbt till sig. När dagen summeras så har vi en svensk i ledningen för varje klass. I damjuniorer leder Jennifer Göransson (95 slag) före Felicia Wikström (102 slag). I herrjuniorernas klass har Johan Rydberg tagit ledningen på 83 slag före Rasmus Bergqvist, Tim Danielsen, Danmark och Erik Fause Hovind, Norge - samtliga på 84 slag.

I oldtimers damer har Linda Lundberg ledningen på 92 slag, endast två slag före Nora Fause, Norge. På tredje plats hittar vi Tuula Mörck på 102 slag.
Peter Ericsson heter ledaren i oldtimers herrar, på 82 slag. Han jagas av Lars Kvael, Norge och Lars Rosenquist, Danmark.

Även i damseniorklassen har det spelats bra och här ligger våra svenska tjejer 1:a, 2:a och 5:a med Jasmin Hansson, Marielle Svensson och Sandra Kungsman. Det är väldigt jämnt i klassen så det blir en hård kamp om de individuella medaljerna under morgondagen.

I herrseniorklassen hittar vi spelaren med dagens lägsta snitt. Det är blått, 19,8 och innehas av Filip Johansson. Det blev inget 18-varv med däremot tre fantastiska 19-varv på raken. Även i denna klass är det jämnt och här har vi samtliga svenskar över kvalstrecket inför morgondagen.

Något 18-varv blev det alltså inte denna första dag men dock 13 st 19-varv. Väldigt roligt att se ett par av dessa hos två spelare som ligger lite längre ner i resultatlistan, Christian Linnet och Jonas Rasmusssen båda från Danmark.

Det kommer att bli en mycket spännande dag i morgon då kampen fortsätter och koncentrationen måste vara på topp för att bärga en medalj.

Foton från tävlingsdag 1

Resultat NM 2018

 

Skribent: Agneta Harrysson
E-post: Adressen Gömd

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png