Hoppa till sidans innehåll

SWEDEN 1 SEGRADE

26 MAR 2017 15:34
Som slutsegrare i U23 Challenge stod Sweden 1 och på silverplats fick vi se Sweden 2.
  • Uppdaterad: 27 MAR 2017 09:41

Idag avgjordes U23 Challenge på Asarums bangolfanläggning. 

Efter kvalmatcherna under lördagen och söndag förmiddag stod det klart att det skulle bli svenskarna som möttes i finalmatchen. Bronsmatchen skulle avgöras mellan de tyska lagen.

Som slutsegrare stod Sweden 1 där spelarna var Elias Zachariassen, Elisabeth Brandt, Sebastian Ekängen och Alexander Dahlstedt, coach för laget var Fredrik Tagesson.
Silvermedaljen gick till Sweden 2 med spelarna Tom Karlsson Forsberg, Felicia Vikström, Andreas Ekängen och Simon Levander, coach för laget var Lars Kvael.

I guldlaget hittar vi de två individuella guldmedaljörerna Elisabeth Brandt och Elias Zachariassen. Elias spelade fantastiskt bra under detta mästerskap med hela 3 st 18:varv!
Jag står redo med kameran vid bana 18 och när han spikar ler han brett, skakar på huvudet och drar handen genom håret. Jag frågar honom direkt hur det känns. - Det är galet, säger han. Jag undrar om han gått flera 18:varv under samma tävling förut. - Nej, jag har bara gått tre 18-varv tidigare vid tre olika tillfällen. Så nu dubblade jag det resultatet under denna tävling, säger han och skakar återigen på huvudet och blir grattad av samtliga runtomkring. Även journalisten från lokaltidningen är imponerad och får en intervju med Elias.

Endast en spelare till lyckades med bedriften att gå ett 18-varv, Christian Zielaff från Tyskland. Han ingick i Germany 2 som knep bronset.
Därutöver var det ett antal, för spelarna retfulla,19-varv också.

Tävlingen har hållt en hög klass med jämna matcher och en hjärtlig stämning rakt igenom. Extra roligt att båda våra svenska lag hamnar överst på pallen så ett stort Grattis till er alla!

Result Qualification 1
Result Qualification 2
Result Finals

Photos practise  
Photos Saturday 
Photos Final day

Skribent: Agneta Harrysson
E-post: Adressen Gömd

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png