Hoppa till sidans innehåll

TEAM SWEDEN TOG HEM GULDET

03 MAR 2019 18:54
Ledningen med 1 slag före Tjeckien efter första tävlingsdagen utökades under finaldagen och våra svenska juniorer kunde ta hem guldet med hela 14 slag efter mycket imponerande spel!
  • Skapad: 03 MAR 2019 18:54

Att det gick att gå riktigt lågt på anläggningen i Liepaja förstod vi redan under träningsdagarna och jämnt var det mellan främst svenskarna och tjeckerna. När första dagens fem varv var spelade var det endast 1 slag mellan lagen till Sveriges fördel.

Mycket imponerande spel under finaldagen av våra svenska juniorer utökade ledningen till 4 slag inför det allra sista lagvarvet. På 7:e och sista varvet visade de verkligen upp storstilat spel. När Amir gick in på 18 slag, Jennifer 19 och Alexander 21 så var lagets andra blåa varv ett faktum. Inget av de övriga teamen lyckades med bedriften blått lagvarv så att göra det dubbla gånger inger respekt! 
Under tävlingen blev det tre stycken 18-varv och ett av dessa är alltså Amirs. Stort Grattis till detta och den fantastiska debuten i landslagskläderna!

Förbundskapten Tom Karlsson Forsberg har lämnat en kort kommentar efter segern som sammanfattar helgen väldigt bra.

- Mycket nöjd över lagets insatser att efter bara två dagars träning gå in och snitta under 21 är otroligt imponerande! Alla kämpade på bra och gav inte upp samt stöttade varandra och det är jag väldigt nöjd med.

Det är bara att gratulera hela teamet för en imponerande laginsats och det här bådar ju väldigt gott inför sommarens Junior-EM som alltså spelas på denna anläggning.

Förutom Juniorernas lagguld blev det även individuella medaljer till samtliga spelare. Guld till Jennifer, Silver till Julia, Silver till Alexander och Brons till Amir.

I tävlingen Liepaja Open teams tog lag 1 (Jennifer, Julia, Alexander) Brons och där hamnade lag 2 (Amir, Stefan Gillberg, Christian Olsson) på 6:e plats.

För övriga deltagande svenskar blev resultaten enligt följande: Stefan Gillberg Silver, Aki Sillman Silver, Alexander Dahlstedt Brons och Christian Olsson 8:a.

Resultat Liepaja Open

Guldslaget

Foton från finaldagen med prisutdelning

Skribent: Agneta Harrysson
E-post: Adressen Gömd

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png