Hoppa till sidans innehåll

ÅRETS UNGDOMSLEDARE 2017

08 FEB 2018 13:38
Camilla Forslund och Andreas Feuk från BGK Linjen utsedda till årets ungdomsledare
  • Skapad: 08 FEB 2018 13:38

Camilla och Andreas har varit starkt drivande krafter i BGK Linjens ungdomsarbete ända sedan 2008. Båda har gedigen utbildning såsom Plattformen och Det sociala ledarskapet (SISU). De har också gått Grundkurs tränare samt fortbildat sig inom kunskap om barn med dolda handicap och beteendeutmaningar. 

Förutom det rent administrativa arbetet och medverkan i genomförandet, så har både Andreas och Camillas ungdomsledarroll också innefattat den sociala delen av ledarskapet. Många gånger har det handlat om att lyssna på vad barnen har att berätta då stöd och engagemang från föräldrar inte alltid har varit det största. Det kan ha varit allt ifrån att låna ut/ge en varm tröja vid kyliga utomhusträningar till lite mat innan träningen och ofta också hjälp med skjuts till och från träningen.

Nedan följer Ungdomskommitténs motivering.

Med sitt aldrig sinande engagemang och sitt starka driv för ungdomsträningar, läger och utbyte med andra föreningar har de gjort ett enormt bra arbete med barn och ungdomar i klubben, såväl på egna som på SBGF:s arrangemang. De har valt att utbilda sig för att kunna möta ungdomarna på bästa sätt.  De är väldigt omtyckta som tränare och ledare och de försöker alltid att se och bekräfta alla barnen och se till att alla känner sig trygga vid alla tillfällen.

Vi gratulerar Camilla och Andreas till utmärkelsen och välkomnar dem till förbundsmötet i Sundsvall den 24-25 mars för att ta emot sitt pris.

Skribent: Jan-Åke Persson
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png