Hoppa till sidans innehåll

DAGS FÖR SERIEOMGÅNG 2

09 JUN 2018 02:43
Inför andra omgången av svenska serien ligger Uppsala BGK i topp i elitserien. I div 1 Södra är det jämnt i toppen mellan 4 lag med Haga BGK i ledning. Även i division 1 Norra är det jämnt mellan ledarna Skoghall BGK och MGK 49 Nyköping.
  • Skapad: 09 JUN 2018 02:43

Det blir en spännande seriehelg när det är så jämnt mellan lagen. Andra anläggningar och underlag kan lätt förändra platserna i tabellerna.

Ett av lagen som skuggar Uppsala i Elitserien är Tantogårdens BGK och därifrån har en lägesrapport inkommit ikväll efter deras träningsdagar. James Lindström som spelar i laget säger så här inför helgens spel:

- Träningen har gått hyfsat bra. Tufft att hålla nere temperaturen på bollarna i den här värmen som är, troligen för samtliga lag, men under tävlingsdagarna då det går lite längre tid mellan spelarna är det inga problem. Under träningen har det emellanåt bjudits på vind vilket har varit svalknade skönt men mindre bra för den känsliga betongen. Vassaste motståndet förväntas såklart Uppsala och hemmalaget Skoghall bjuda på men mycket kan hända på betong. Det gäller att ligga i hela tiden.

Även från division 1 Norra har det kommit en uppdatering från Hans Lundström, coach för  ledande Skoghall.

- Vi har en bra känsla i laget efter förra omgångens fina spel. Prestationen är viktigare än resultatet för vår del då vi är här för att utvecklas. Vi saknar förra omgångens etta på raka listan Mikael Lövgren vilket självklart kommer märkas men vi har fullt förtroende för de som spelar nu.
Serien känns ganska jämn och alla kan slå alla. Örebrolagen blir säkert vassa på hemmaplan och Skellefteå tror jag också kan klättra.
Vi siktar på att ge oss själva ett bra utgångsläge inför hemmaomgången.

Du följer  elitserien och division 1 på följande länkar och övriga divisioner hittar du som vanligt under veckans online.

Elitserien, Skoghall BGK (b)

Div 1 Södra, Kalmar MGK (eb)

Div 1 Norra, Mosås BGK (eb)

Skribent: Agneta Harrysson
E-post: Adressen Gömd

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png