Hoppa till sidans innehåll

DAGS FÖR USM I UMEÅ

03 AUG 2016 21:12
Torsdag och lördag är det tävlingsdags.
  • Uppdaterad: 01 DEC 2016 01:25

Efter att seniorer och oldtimers har haft sina svenska mästerskap, riktas nu blickarna mot björkarnas stad Umeå, där SM för ungdomar hålls. Sammanlagt kommer 36 talangfulla ungdomar att tampas om medaljer i sina respektive klasser. Största klassen är pojkar B, där 10spelare är anmälda.

 

Idag tisdag har det pågått en hel del diskussioner angående vädret resterande dagar. Men tävlingarna kommer att starta, som utlovat, imorgon torsdag med eternit. Tävlingsledningen hoppas att det blir så pass lite regn att det går att spela så många varv som möjligt. Träning på eterniten har därför pågått hela dagen. Coacher, ledare och instruktörer har hjälpts åt för att samtliga ungdomar ska få en så pass bra träningsdag som möjligt.

-          Det finns några banor som det behövs lite extra träning på, framförallt Mushålet, Kanonen och Mosbrickan”, säger Filip Springfeldt, coach från Köping. Gustav Ribbholm, även han från Köping, tycker det ska bli kul att spela sitt första SM. Han tycker eterniten är svår men rolig, dock föredrar han filten.

 

Det syns att alla ungdomar trivs att spela USM, det är skratt och glada miner på och utanför banan. Det är härligt när nya vänskapsband knyts. Extra härligt är det när det är stora och fina områden, där ungdomarna kan springa av sig på mellan träningsvarven.

 

Jag själv anser att det är ett otroligt fint område med två fina anläggningar. Den perfekta bangolfidyllen för tävlingar och allmänhetsspel. Umeå Bangolfklubb ska vara lyckligt lottade att det har fått tag på ett så pass fint område.

  

Följ tävlingarna här från torsdag 10.00

 

Skribent: Erik Einan

Vi väntar på foton och uppdaterar hemsidan när de kommer. 

 

 

 

 

 

 

Skribent: Christian Eriksson
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png