Hoppa till sidans innehåll

FÖLJ VM I BAD MÜNDER HOS OSS

17 AUG 2013 23:46
Den 21-24 augusti är det dags för seniorernas världsmästerskap i tyska Bad Münder. Det är utan tvekan årets höjdpunkt i bangolfvärlden. Svenska Bangolfförbundet har glädjen att meddela att årets mästerskap kommer att hårdbevakas på plats.
  • Skapad: 17 AUG 2013 23:46

Bilden: Vi får se om den regerande slagvärldsmästaren Filiph Svensson kan försvara sin titel nere i Tyskland. Bilden är från finalrundan på VM i Stockholm 2011. FOTO: Björn Dinau

Björn Dinau, som i år gjort comeback i förbundets mediakommitté, kommer att rapportera direkt från Bad Münder i Tyskland. Han anländer vid lunchtid måndagen den 19 augusti och kommer kontinuerligt att rapportera ända tills mästerskapets sista slag är slaget lördagen den 24:e.
- Jag kommer att försöka ge alla Er som följer mästerskapet via webben en känsla för hur det är på plats. Som sig bör blir det fokus på själva tävlandet, men det kan även bli någon rapport om något oväntat, säger Björn.
Det kommer att bli uppladdning av bilder varje dag samt intervjuer med både svenska spelare och ledare. Det kommer även att bjudas på filmklipp från träning och tävling. Nyheterna kommer att dyka upp här på bangolf.se med lättillgängliga länkar till allt VM-material.
Se till att gilla förbundet på Facebook också, för där kommer nämligen en del exklusivt material att hamna. Korta klipp samt ögonblicksbilder utlovas.
- Ja, det kan jag lova. Det gäller bara att all teknik fungerar när jag väl är på plats där nere. När jag rapporterade från VM i Odense 2009 var det stora problem med uppkopplingen till exempel.
Den första rapporten från Björn kommer att dyka upp här på måndag kväll om allt går planenligt. Då utlovas en intervju med förbundskapten Jan Strandberg och den regerande världsmästaren Filiph Svensson.
Snart börjar det
Några nyttiga länkar

VM Bad Münder 2013 Officiella hemsida

Följ också VM bloggen på länken nedan

Sandra Bengtsons VM-blogg

Bilder från träningen

Skribent: Jan-Åke Persson
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png