Hoppa till sidans innehåll

HÖSTLÖVET IGÅNG

02 NOV 2019 01:21
Utbildningslägret firar 5 år!
  • Uppdaterad: 02 NOV 2019 01:21

 

Nu är Höstlövet, vårt utbildningsläger i Eskilstuna  igång. I år firar vi 5 års jubileum och vem kunde drömma om det när vi i dåvarande ungdomskommitté, med Mats, Marcus och Carina drog igång detta. Det var tur att övertygelsen om vikten av den här typen av sammankomst, var så stor att undertecknad inte förstod vilket ”kamikazeuppdrag” det egentligen var.  Numer har vi lyckats involvera fler och även föräldrarna har blivit mer delaktiga. I år är det extra roligt att vi har många nya deltagare och  två kvinnliga ledare på plats: Elisabets Brandt, BGK Linjen och Jenny Erlandsson, Kungälv BGK.

Torsdagen började med ”landskamper” där målet var att lära känna fler. Under fredagen, var det förutom bangolfpass även fokus på vikten att röra på sig, då vi bjudit in SISU:s Maria Stål att prata om och aktivera oss med hjälp av rörelseglädje. Dagen fortsatte på samma tema, där rörelse i form av bad eller paddle stod på programmet. Kvällen avlutades med fokus på föräldrar, som fick introduktion i sporten, medan de yngre förmågorna utmanande varandra under den gemensamma spelkvällen, i caféet i de fina lokalerna på Eskilstuna Folkhögskola.

Carina Lindström
RUJK - Svenska Bangolfförbundets Ungdomskommitté

Skribent: Jan-Åke Persson
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png