Hoppa till sidans innehåll

INFORMATION INFÖR SM

22 JUN 2016 08:57
Träningsmöjligheterna blir begränsade.
  • Uppdaterad: 22 JUN 2016 09:16

Svenska Bangolfförbundet tror att SM-Veckan är ett fint skyltfönster och en rolig upplevelse för många av våra spelare. Dock heter det ju att det goda alltid kommer i sällskap av något ont. Nackdelen med att inte kunna välja spelplats, har i år medfört ett projekt modell större då en tillfällig anläggning ska komma på plats på Strömsholmen i Norrköping. Det har tyvärr utvecklats till ett projekt som har kantats av betydligt fler motgångar än medgångar. En tidig motgång var att projektet krävde en nystar när den tidigare projektledare hoppade av. Det har även varit tre parter inblandade som inte alltid har haft tid och möjlighet på samma gång. Ett redan tidspressat projekt fick därmed än snävare marginaler. Trots detta syntes möjligheterna goda när det blev dags att fatta beslut om att gasa eller ställa sig på bromsen.

Den som har följt rapporteringen här på bangolf.se vet att leverantören fick problem i att få tag på filt. Det sista, och riktigt allvarliga problemet har dock varit att markarbeten inte färdigställts i tid. Det har i sin tur lett till dominoeffekter för en redan sedan tidigare fulltecknad banleverantör.  Trots att Svenska Bangolfförbundet nu går in och delvis täcker upp för de viten som leverantören drar på sig gentemot andra kunder, så förblir tidsschemat med att få anläggningen klar före SM mycket pressat. Att  delvis stå för viten på detta sätt gör att leverantören kommer loss två spridda dagar under vilka anläggningen kan färdigställas. Anläggningen kommer att öppna för träning senast 10.00 lördag den andra juli. Att anläggningen öppnar för träning senast 10.00 beror på att besiktning skall ske på morgonen då leverantören kommer att ägna fredagen åt att få rätt hinder på rätt plats.. Träning före den andra juli blir därmed inte möjligt.

Svenska Bangolfförbundet beklagar de eventuella  problem som detta kan förorsaka deltagarna på SM.

Skribent: Christian Eriksson
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png