Hoppa till sidans innehåll
Foto: Christian Eriksson Johan Hagström, Skönsbergs SK

Kan Hagström skrälla i Inomhus-SM?

05 DEC 2014 18:05
Karin Olsson storfavorit i damklassen.
  • Skapad: 05 DEC 2014 18:05

Under lördag-söndag spelas EB-SM i MunktellArenan, Eskilstuna. Tävlingen lockar ett drygt 80-tal startande vilka är fördelade på tre klasser. Tuffast konkurrens om medaljerna ser det på förhand ut att vara i herrklasserna där startfälten också är betydligt större.

 

I herrklassen finns det som alltid gott om segerkandidater. Varför skulle inte Tantogårdens Gustav Björnberg kunna få till en fullträff? Eller Skoghalls nyförvärv Fredrik Tagesson? Johan Hagström, Skönsberg kanske inte tillhör mångas favorittips men har gjort två bra tävlingar i MunktellArenan under hösten vilket alltså tyder på att han hittar runt även efter det att anläggningen ändrades något inför säsongen. 

 

I damklassen får Karin Olsson bära ett tungt favoritskap. Detta trots att tävlingen är hennes första på precis ett år. Men med tanke på Karins kapacitet känns allting annat som en sensation. 

 

Ohotad kan även Umeås Felicia Viktström känna sig då hon är ensam till start bland damjuniorerna. 

 

Herrjuniorerna är i år dryga tio till antalet startande. Tantogårdens nyförvärv Elias Zachariassen gjorde succé på SM i somras och lär vara med i toppen. Sällskap där kan vi förmoda att han får av Skoghalls Andreas Ekängen och Umeås James Lindström. 

 

Flest startande ser vi bland Oldtimers Herrar. Tre riktigt skickliga 69:or gör debut i klassen efter att nu klara ålderskravet. Det handlar om Tyresös Magnus Westerberg, Södertäljes Daniel Ågren och Hjelmsjös Peter Eriksson. Törs vi förmoda att de lite mer rutineade rävarna kommer att göra allt för att ge dem ett varmt välkomnande? 

 

Bland Oldtimes Damer slutligen är Linjens Annelie Lundell den som på senare år visat bäst resultat. Det krävs att någon av de andra damerna överträffar sig själv för att kunna hota. 

 

Tävlingen startar 09.00 lördag morgonen. På lördagen spelar alla fyra varv. På söndagen spelar de 50 % bäst i varje klass, dock minst sex spelare per klass, vidare och gör upp om medaljerna. Tävlingen spelas med BAMS vilket innebär att resultaten går att följa bana för bana på resultatlänken nedan.

 

Resultat Inomhus-SM 2014

Skribent: Christian Eriksson
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-2 300x423.pngExtramaterial.
Att rapportera LOK-stöd, Fritidsbanken och strategisk plan
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png