Hoppa till sidans innehåll

KOMMER SVENSKA LAGET TILL START?

13 MAJ 2016 19:31
Det svenska juniorlaget i VM-förberedande Nationscupen kunde ha fått bättre förutsättningar. Ihållande regn och magsjuka har reducerat träningsmöjligheterna. Frågan är hur många svenska spelare som är tillräckligt återställda imorgon för att spela.
  • Uppdaterad: 09 JUN 2016 23:08

Bischofshofen i Österrike står i år värd för Junior-VM i augusti. Därför arrangeras nu i helgen Nationscupen på samma plats. Underlagen är betong och EB. Sverige deltar med ett lag som åkte i onsdags, men så särskilt mycket träning har det inte blivit: 

- Igår tränade vi hela dagen, men idag (fredag) har det regnat och endast funnits partytält över nio EB-banor, så dem har jag tränat, säger Skoghalls Henrik Andersson. 

De övriga svenska spelarna, Felicia Vikström, Umeå, Eric Bohlin, Uppsala och Elias Zachariassen, Tantogården är samtliga dåliga efter ett restaurangbesök och kunde inte träna alls idag: 

- En av ledarna fick en tandpetare i maten, berättar Henrik. Så jag har tränat medan övriga laget legat däckade på hotellet. 

 

Henrik tycker i alla fall att sin träning på de nio EB-banorna har gått bra, men är tveksam till hur mycket spel det blir imorgon: 

- Det regnar ju så in i bomben, meddelar han vid 16-tiden på fredagen. Och troligtvis blir det bara jag av oss svenskar som spelar. 

Arrangören har meddelat att på grund av det dåliga vädret så kommer juryn inför varje varv att ta beslut om vilket underlag som det ska spelas på. Oavsett vilket underlag man väljer så blir det masstart och endast spel på ett underlag i taget. EB-banorna är täckta med tält och paraplyer varför betongspel kommer att prioriteras vid eventuellt regnuppehåll.

Resultat YNC Bischofshofen 

Skribent: Christian Eriksson
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-2 300x423.pngExtramaterial.
Att rapportera LOK-stöd, Fritidsbanken och strategisk plan
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png