Hoppa till sidans innehåll

MARKNADSFÖR ER KLUBB OCH BANGOLFSPORTEN INFÖR UTESÄSONGEN

23 APR 2015 10:20
Ny chans att beställa marknadsföringsmaterial till bra priser.
  • Skapad: 23 APR 2015 10:20

Utesäsongen står för dörren. Hos en del klubbar är verksamheten rentav kanske redan igång. Varför inte ta chansen att beställa marknadsföringsmaterial för att få ytterligare fart i spelet på era anläggningar. När det gäller MARKNADSFÖRING så brukar man säga - syns man inte så finns man inte

Jag tror nu inte, att enbart några beachflaggor eller affischer löser problemet med vikande besöksiffror på våra anläggningar. Men tillsammans med engagerade klubbar som bemöter alla kunder på ett trevligt och engagerat sätt så kan nog ett snyggt marknadsföringsmaterial ytterligare lyfta verksamheten. Det är också viktigt att påpeka att om vi gör ett proffsigt intryck på våra gäster så höjer vi statusen på svensk bangolf.

 Blir det många klubbar som gör en gemensam beställning så kan vi få riktigt bra priser. Exempel på vad man kan beställa är beachflaggor, banderoller, affischer, skyltar och broschyrer. Eller varför inte en s.k gatupratare som kan ställas ut och tala om att er bana är öppen och vilka fina erbjudande ni har.Har ni andra önskemål går det säkert också att lösa. En snygg skylt för att visa vägen till banan för era besökare. Eller varför inte snygg t-shirt till personalen eller medlemmarna i kiosken.

IMG_2736
Exempel på beachflagga

Är ni intresserade eller har frågor så ta kontakt med utvecklingskonsulent
Jan-Åke Persson så hjälper han er.

Jan-Åke kan också vara behjälplig med att framställa textbaserade tryckfärdiga original vilket hjälper till att hålla kostnaderna nere. Vill ni ha ert klubbmärke med, så ska det helst vara i formaten s.k eps, ai-fil eller en tryckfärdig pdf-fil. Även en högupplöst bild kan fungera bra.

Kontakta:

Jan-Åke Persson

This is a mailto link

031-760 61 95Skribent: Jan-Åke Persson
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png