Hoppa till sidans innehåll

MIXED-SM FIRAR 50 ÅR

10 OKT 2014 00:06
Vilka blir de historiska mästarna?
  • Skapad: 10 OKT 2014 00:06

En av de verkligt anrika tävlingarna i Bangolf-Sverige spelas i år för 50:e gången. Det är Mixed-SM som går av stapeln i blekingska Asarum. Klubben som har haft många arrangemang de senaste åren firade detta jubileum på ett mycket uppskattat sätt. På torsdagskvällen serverade man en en grillbuffé. Efter maten hade man en trevlig frågesportstävling. En "gissa priset på en varukorg" tillhörde också roligheterna som arrangörsklubbenklubben anordnat Detta initiativ var definitivt något som fler klubbar borde ta efter. 

Grillbuffe

Bilden: Det serverades en god grillbuffé på torsdagkvällen

44 par är anmälda till tävlingen med fördelningen 21 par i Oldtimersklassen respektive 23 par i den öppna klassen.

Vilka är då favoriter till att bli de historiska mästarna? I den öppna klassen är det många nya parkonstellationer. Ett av de nya paren som får anses vara huvudfavoriter är landslagsparet Fredrik Tagesson som nu representerar Skoghall och som spelar tillsammans med Uppsalas Sandra Bengtson. Fredrik och Sandra tror att  det kommer att krävas ett resultat runt 22,5 i snitt för att vinna tävlingen. De största hotet tror paret att Daniel Salminen och Jenny Erlandsson kommer att utgöra. Ett annat par som kommer att utmana är Tantos Alexander Dahlstedt som spelar tillsammans med Linjens Carolina Larsson. Intressanta blir också juniorlandslagsparet från Umeå James Lindström och Felicia Vikström. Ska dom kunna blanda sig i toppstriden?

I Oldtimersklassen är det också ett landslagspar som får anses vara favoriter. Ska fjolårsvinnarna Martin och Annelie Lundell, Jönköping respektive Linjen kunna försvara sin titel?. Främsta utmanare ser på förhand ut att bli de båda Sjövikenparen och tillika fjolårsmedaljörerna Mats Olsson och Lena Nilsson samt Jan-Åke Persson och Annika Johansson. På söndag eftermiddag får vi svaren på dessa intressanta frågeställningar.

Tävlingen följer ni på länken nedan

Mixed-SM Asarum 2014

Skribent: Jan-Åke Persson
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png