Hoppa till sidans innehåll

NU SKA DET AVGÖRAS

19 JUL 2013 13:39
Elitseriespelarna förbereder sig i ett blåsigt Södertälje
  • Skapad: 19 JUL 2013 13:39

Det var många år sedan Elitserien var så jämn som den är i år. Flera av lagen kan vinna serien men om de inte ser upp så kan de lika gärna åka ur. Just så jämnt är det.

Uppsala leder och alla räknar väl med att de ska ta hem serien återigen. Men tre förluster i senaste omgången i Sundsvall (dessutom tre raka förluster) kanske har satt ner självförtroendet på det senaste decenniets seriesuveräner. Dock bör deras självförtroende öka av att Carl-Johan Ryner åter är med  i laget.

Inget annat lag kan känna sig helt säkert på att klara elitseriekontraktet så vi ser fram emot en spännande helg i på EB:n Södertälje.

Resultaten följer ni här

I Div 1 Norra är frågan om Örebro kan hålla undan för hemmalaget i kampen om elitserieplatsen. Nog känns det som fördel Sundbyberg. I botten verkar Skönsberg vara avsågat. De måste spela riktigt bra för att komma ifatt Enköping eller Haga. Bara ett lag åker ur serien.

Resultaten följer ni här

Div 1 Södra avslutas genom att serieledarna Olofström tar emot de andra lagen på sin hemmabana. Detta borde innebära att laget avgör kampen om elitserieplatsen med hjälp av hemmaplansfördelen. Dock måste vi varna för rutinerade Jönköping som lurar bara två poäng bakom. Ett annat lag som bara ligger två poäng bakom är Askim. Laget gör sällan några bra filtomgångar. Denna helgen skulle vara ett utmärkt tillfälle att bryta den trenden. Kapacitet finns utan tvekan men traditionens makt är stark.

Göteborg och Nässjö kommer med största sannolik att ramla ur.

Resultaten följer ni här

Skribent: Bengt Svensson
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png