Hoppa till sidans innehåll

NU SMÄLLER DET

21 AUG 2013 00:52
Äntligen drar årets världsmästerskap i tyska Bad Münder igång. Med start på onsdag morgon ska dagar, veckor och månader av förberedelser förvaltas på bästa sätt.
  • Skapad: 21 AUG 2013 00:52

Bilden: Andreas Frejborn, förbundskapten Janne Strandberg och Filip Johansson tittar koncentrerat på vad som sker på bana 3 under tisdagens träning. FOTO: Björn Dinau

 
De tyska spelarna har spenderat oerhört många tränings- och tävlingsdagar på filtbanan och europabanan i Bad Münder. Bundesliga har spelat där, extra tävlingar har arrangerats och de har dessutom haft träningsläger på plats. De har gjort allt för att slå Sverige den här gången, ett Sverige som brukar knäppa tyskarna på näsan så fort det är filt inblandat.

På damsidan ser det ut dock att bli spel mot ett mål för det starka tyska hemmalaget med Bianca Zodrow i spetsen. De övriga medaljerna är mer öppna, där kan Sverige blanda sig i medaljstriden. Om du som läsare gillar Svenska Bangolfförbundet på Facebook så kan du se flera intervjuer och andra klipp bl.a denna med Frida Elmdahl i det svenska damlaget.

Idag tar jag pulsen på Frida Elmdahl. Hon gör blott sitt andra seniormästerskap här i Bad Münder, men jag tror hon kan överraska och bli en otrevlig överraskning för de mer rutinerade damerna.

På herrsidan känns det som att Tyskland och Sverige står i en klass för sig. Om bronset tror jag att det blir jämnare, hur bra är Tjeckien? Kan Finland få till det? Österrike och Schweiz vill säkert vara med där också. 
Följ min rapportering på plats. Min huvudkanal utåt är Facebook, med YouTube och bildarkiv som komplement. Allt kommer att länkas från bangolf.se.
Ett tyskt mediaföretag kommer att sända live från tävlingen. Det kommer att kosta 2-3 euros per dag och enligt en i deras personal som jag talade med blir det vid finalspelen under 1-2 timmar som sändningarna kommer att ske.
Exakt hur det fungerar kan jag inte svara på.

VM följer ni live på länken nedan
Liverapportering VM Bad Münder 2013 
Skribent: Björn Dinau/JÅP
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png