Hoppa till sidans innehåll

NY BARN- OCH UNGDOMSKONSULENT TILL FÖRBUNDET

28 AUG 2019 19:23
Eddie Söderlund, Sundsvalls BGK kommer att axla Svenska Bangolfförbundets nya roll som Barn-och Ungdomskonsulent.
  • Uppdaterad: 28 AUG 2019 19:23

På försommaren annonserade SBGF en tjänst som Barn-och Ungdomskonsulent på 25 % av en heltid. Tre ansökningar kom in och intervjuer genomfördes under först halvan av augusti månad. Därefter har VU genomfört urvalet och erbjudit anställningen till Eddie Söderlund från Sundsvalls BGK som välkomnas till SBGF! Eddie har accepterat det anställningsavtal som SBGF föreslagit honom och idag har ett underskrivet exemplar inkommit till kansliet. De övriga två sökandena är meddelade att urvalet föll på en annan sökande.

Eddie Söderlund anställs från den 15 september 2019 och till och med 31 december 2020, med samma villkor under hela den perioden. Utvärdering av arbetsinnehåll, tidsåtgång för detta med mera kommer att genomföras inledningsvis efter våren 2020. Eddie kopplas till kansliet men verkar i RUJK:s arbetsområde. Arbetsplats: Örebro.

 

SBGF Media's Simon Levander fick en snabb intervju med Eddie Söderlund, där han beskriver känslorna och förväntningarna inför uppgiften som väntar honom:

Hur kom du att tänka på att söka just tjänsten Barn-och Ungdomskonsulent hos SBGF?
- Jag såg tjänsten annonseras ut på förbundets hemsida och kände direkt att det där är en tjänst jag vill ha.

Vad tror du kommer bli dina svåraste utmaningar med tjänsten? Vad har du för mål?
- Oj, jag tror det är en tjänst med många utmaningar, så är svårt att säga vad den svåraste är, kanske att få tiden att räcka till för allt man vill göra. Målet är att jag ska göra ett så bra jobb som möjligt och att jag själv ska utvecklas både med det jag kommer arbeta med inom tjänsten men också att jag ska ha en viss personlig utveckling.

Då det nog är lika stor del ansvar som givande att ta sig an detta uppdraget. Vad ser du fram emot mest att göra under denna anställningen? 
- Jag ser fram emot att få träffa ungdomarna som vi har och kunna följa deras utveckling och glädje för sporten. Men också att kunna vara med och påverka bangolfsverige i rätt riktning för att vi ska växa som sport och underlätta rekryteringen av ungdomar runt om i landet.

Efter att 2020 är över, vad skulle du velat uppnått?
- Jag hoppas att jag har uppnått såpass mycket att förbundet önskar att jag fortsätter tjänsten. Svårt att säga något konkret i dagsläget. 

Vi välkomnar återigen Eddie Söderlund till Svenska Bangolfförbundet och önskar honom all lycka till i denna så viktiga roll. 

Skribent: Simon Levander
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png