Hoppa till sidans innehåll

OFÖRÄNDRAT I TOPPEN EFTER HELGENS SERIESPEL

10 JUN 2018 20:16
Efter andra omgångens seriespel är det fortfarande Uppsala BGK som innehar ledningen i elitserien.
  • Uppdaterad: 12 JUN 2018 13:19

Även denna serieomgång blev en varm och solig tillställning. I Skoghall spelades elitserien på betonganläggningen och här kunde Uppsala hålla undan och behålla ledningen. Tantogården spelade på bra och när de i sista matchen mötte Uppsala tog man två viktiga poäng genom att besegra Uppsala med 1 slag. Uppsala och Tantogården ligger därmed på samma poäng (20). Den stora förändringen i tabellen stod Skoghalls BGK för när de tog full pott på sina hemmabanor och klättrade från 5:e till 3:e plats och endast 1 poäng efter Uppsala och Tantogården.

I division 1 Södra, som spelades på Kalmars EB, blev det en förändring avseende de 6 översta platserna. Gullbergsbro tog 14 poäng, dvs full pott, och övertog ledningen från Haga, som halkade ner till andraplatsen. Olofström tog 2 poäng i varje match fram till att det var dags att möta just Haga och Gullbergsbro där de fick se sig besegrade i båda matcherna. De 10 poängen räckte till att överta tredjeplatsen och poängantalet är detsamma som tvåan Haga.

Skoghall kunde försvara sin ledning i division 1 Norra och dessutom utöka den med 3 poäng. Mellan lagen på de efterföljande 4 platserna är det mycket jämn och där skiljer endast något poäng mellan varje plats.

Inför seriens tredje omgång är det alltså väldigt jämnt i samtliga av dessa serier. Resultaten ser du i följande länkar.

Elitserien

Div 1 Södra

Div 1 Norra

Bilder

Skribent: Agneta Harrysson
E-post: Adressen Gömd

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png