Hoppa till sidans innehåll

ÖST OCH VÄST HAR KOPPLAT GREPPET

25 FEB 2017 21:03
Tuff medaljstrid väntar imorgon
  • Uppdaterad: 25 FEB 2017 22:37

Efter första dagens spel i 3-Manna Junior och Ungdom i Vänersborg var det trötta ungdomar som lämnade hallen runt sextiden för att se till att få i sig lite mat innan melodifestivalen förmodligen kommer att avrunda kvällen.

I Ungdomarnas tävling så har "Öst in i första" trots namnet kopplat ett visst grepp om tävlingen. Efter jämnt och stabilt spel leder laget fyra poäng före Mellansvenskas lag "Mojjes Mojänger". På tredje plats bara en poäng bakom Mellan jagar Syds lag "Bazinga". Bäst bland ungdomarna har Östs Filip Björklund spelat. Riktigt kul att se att Filip tar stora kliv framåt varje år. Även Mellansvenskas Jonathan Arab-Ekman imponerar storligen. Dagens mest imponerande spelare hittar vi kanske ändå i tredjeplacerade Sydlaget. Erik Nilsson BGK Linjen gör sin första EB-tävling och har efter första dagens spel ett imponerande snitt på 26,7. I Ungdomsklassen var det riktigt roligt att se hur Västs unga nybörjarlag kämpade. På förhand var det osäkert om de skulle orka att spela alla sina tre varv. Trots att det var trötta spelare sista varvet fanns det inte på kartan att man inte ville spela mer.

Hos Juniorerna så var Öst knappa favoriter före Väst. Östlaget har sannerligen inte haft marginalerna med sig. Trots att man bara har ett slag sämre än Västlaget så är man hela nio poäg efter inför morgondagen. I Väst imponerar både LukasLarsson och Alexander Njord. Lukas toppar raka listan ett slag före Alexander och inlånet Henrik Andersson kompletterar det starka laget på ett bra sätt. På tredje plats ligger, kanske lite oväntat  Syds lag "Nutella". Där väntar en tät medaljstrid imorgon där säkert Syds båda andra lag samt Bergslagen säkert vill ha ett ord med i laget.

Resultat

Skribent: Jan-Åke Persson
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png