Hoppa till sidans innehåll

SAGM 2020 ÅRETS HÖJDPUNKT, DENNA ANNORLUNDA BANGOLFSOMMAR

01 JUL 2020 13:25
Flera stjärnspelare redan förhandsanmälda
  • Uppdaterad: 01 JUL 2020 13:25

SAGM 2020 kommer att bli årets höjdpunkt denna väldigt annorlunda bangolfsommar där coronapandemin härjar i Sverige. Värd för årets mästerskap är  den under 2019 nyanlagda MOS-banan, Golfbaren i Jungfrusunds Marina. Anläggningen är riktigt läckert placerad på en brygga med tillhörande egen sandstrand. Utformningen är enligt den fd världsmästaren Hans Olofssons numera välkända bandesign.

Bilden: F.d världsmästaren Hans Olofsson visar hur man gör.

SAGM är tillsammans med U-SM årets enda SM-tävling utomhus. Abstinensen att tävla i bangolf är nog stor då det redan är många stjärnspelare som gjort muntlig förhandsanmälan till mästerskapet. 

Bland namnen som aviserat sin medverkan hittar vi flera spelare från den s.k klassiska bangolfen som är beredda att ta upp kampen på allvar med de rutinerade MOS-specialisterna.

Exempel mer klassiska bangolfare

Carl-Johan Ryner, Alexander Dahlstedt
Fredrik Tagesson, Eirik Seljelid, m.fl.

Mosspecialister

Ricard Lockner, Gunnar Bengtsson
Annelie Lundell,  m.fl.

 

Nu när MOS är framtidens eller rent av nutidens underlag, avseende tillväxten i vår sport och ett antal nya MOS-anläggningar är på gång eller redan klara som t.ex. Haga, Örebro, Örnsköldsvik, är det kanske dags för fler bangolfare att testa att ställa upp på SAGM 2020 i Jungfrusund.

Mer information om tävlingen hittar ni i inbjudan nedan samt på hemsidan www.sagm2020.se  som nu är uppdaterad med allt ni behöver veta inför tävlingen.


Covid 19:

Med anledning av samhällsläget kommer ett antal konkreta åtgärder vidtas. Arrangören för en nära dialog med Förbundet och aktuella myndigheter och kommer att göra allt för att skapa ett så säkert arrangemang som möjligt. Grunden för detta kommer vara ett tydligt ansvarstagande från både arrangör och tävlingens deltagare, detta skall ske främst med utgångspunkt i det dokument som förbundet kommunicerade 16e juni kring riktlinjer för tävlingar inom bangolf. Dessa kan komma att uppdateras och vi ber alla deltagare att hålla sig informerade och vara medvetna om att deltagande sker på egen risk och att en viktig del i samhällets arbete mot spridning av Covid-19 är eget ansvar.

OBS! Vid behov att ställa in tävlingen pga samhällsutvecklingen och förändrade restriktioner kommer full återbetalning ske av inbetalda startavgifter. Om enskild spelare måste avanmäla sig pga egen eller nära anhörigs sjukdom kopplad till Covid-19 gäller samma sak.

Inbjudan SAGM 2020.pdf

Skribent: Jan-Åke Persson
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-2 300x423.pngExtramaterial.
Att rapportera LOK-stöd, Fritidsbanken och strategisk plan
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png