Hoppa till sidans innehåll

SILVER TILL BÅDA SVENSKLAGEN

11 AUG 2016 17:43
Trots bra spel blev Tyskarna återigen för svåra.
  • Uppdaterad: 11 AUG 2016 21:33

Även idag var det regn på morgonen, enbart EB-kunde spelas till att börja med. Så småningom tittade solen fram och värmde banor, spelare och publik. Tyvärr så kunde inte de svenska spelarna riktigt matcha de tyska, varken på kill- eller tjejsidan och dagen slutade med två andraplatser. Slutställningen:

 

Killar:

1.       Tyskland 1280

2.       Sverige 1295

3.       Tjeckien 1333

 

Tjejer:

1.       Tyskland 664

2.       Sverige 685

3.       Ryssland 710

 

Förbundskaptenen John Widlert om dagens lagtävling:

-Två silver får vi vara nöjda med, killarna tycker jag spelade riktigt bra idag. Det är nere i 8 slag ett tag och då känns det som att tyskarna är under press men sedan missade vi lite. Kul att vi fick avsluta med en bra betongrunda också! Det är väl det som har varit lite sådär, lite för högt betongspel, där hade vi kunnat sänka lite. Men jättebra EB-spel, det tycker jag är bra. Efter förra årets fjärdeplats är silvermedalj en framgång, det känns kul.

 

-Tjejerna, där hade jag hoppats på lite mer. Jag trodde ändå att vi skulle kunna vinna det där och hota tyskorna men de spelade lite bättre, helt enkelt. Vi får inte till det riktigt på vårt spel idag. Vi kan bättre men silver är ändå bra, vi har inte mycket betongrutin hos tjejerna. Jag tycker det är starkt att bli tvåa där också! Ryskorna kom starkt ett tag så man fick titta neråt men det var starkt av tjejerna att avsluta EB-varvet bra och sedan gå  bra betongvarv också. Det var kul att de höjde sig igen, det var skönt för dem.

 

Om morgondagens avslutning på slagspelet säger John:

-Målet är såklart att alla ska gå vidare till cupspelet. Sedan är det som vi var inne på igår att det fortsatt är James som har spelat riktigt bra och fortfarande leder. Jättekul och det är ett riktigt hopp inför imorgon. Men en bra dag för Tommy, Eric, Elias och Lukas så är de också med i racet. Det kan hända mycket på fyra varv. Även för tjejerna gäller att det kan hända väldigt mycket om de har en bra dag. Speciellt på en sådan här tuff anläggning, får de till spelet så har de bra jaktläge i morgon även om det hade varit ännu bättre såklart om de hade varit lite högre upp. En bra jaktlycka så är de med och fightas om det!

Skribent: Ulf Hansson

  Resultatlänk Lag-Slagspel J-VM 2016 Bischofshofen AUT

Här följer du J-VM på Facebook

 Instagram

Kamera Bilder Tävlingsdag 2 Lagspelet

Skribent: Jan-Åke Persson
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png