Hoppa till sidans innehåll

SVENSKA COACHERNA HAR EN BRA KÄNSLA INFÖR STARTEN AV NM

30 MAR 2018 17:45
Läget känns stabilt för det svenska teamet inför tävlingsstart imorgon. Det mesta sitter nu och det är bara finslipning av ett par banor som det är fokus på de sista timmarna av denna sista träningsdag.
  • Uppdaterad: 30 MAR 2018 19:02

Fram till klockan fyra har denna sista träningsdag varit väldigt lik gårdagen men sedan började spelarna packa ihop lite efter hand. Vila och avkoppling är förmodligen vad som behövs efter flera dagars intensiv träning för att kunna vara på topp och kunna hitta fokus och koncentration när tävlingen startar imorgon. Med endast ett par timmar kvar av träningsdagen så är det Lettland som flitigt tränar på och det är förståeligt med tanke på att de anlände så sent som igår. Några enstaka norrmän och ett antal gula tröjor syns också till i hallen för att slå de där sista slagen för att ta med en bra känsla från dagen.

Jag fick en pratstund med coacherna, Daniel Langenes och Tom Karlsson Forsberg, för en stund sedan och båda känner sig nöjda med prestationerna hittills.

Daniel säger: - Det känns stabilt och varven har varit låga. Visst kan det komma någon enstaka dipp men det är jämna resultat över lag och snitten låga. Så det bådar gott. Lagen kommer att prestera! Det enda jag är osäker på nu är om kaffet på hotellet kommer från Sverige!

När jag pratar med Tom står han vid bana 2 Snäckan, som har visat sig vara en bana som ställt till det något. Men nu har en boll hittats som verkar fungera bra och det är finslipning som gäller.

Tom har samma känsla som Daniel: - Våra lag kommer att vara tuffa att besegra men individuellt har vi hårt motstånd. Det finns flera spelare från både Norge och Danmark som säkert kan spela hem medaljer individuellt. Ingen som är här ska underskattas.

Så nu återstår att se om allt stämmer under morgondagen för våra svenska spelare och det ska bli riktigt spännande att följa mästerskapet.

Foton från dagens träning

NM startar i morgon och du följer tävlingen på länken nedan

Nordic Minigolf Championship 2018 Asarum Sweden

Skribent: Agneta Harrysson
E-post: Adressen Gömd

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png