Hoppa till sidans innehåll
Annelie Lundell och Bernice Thors, trea resp fyra efter första dagens spel

SVENSKA DAMERNA LIGGER TVÅA I LAGTÄVLINGEN

06 AUG 2014 18:08
Tungt för det svenska herrlaget
  • Skapad: 06 AUG 2014 18:08

Det svenska damlaget ligger på en fin andra plats efter första dagens spel i tyska Murnau. Damerna har bara fem slag att ta ifatt till ledande Tyskland. Svenskorna avslutade dagen med två riktigt bra rundor, 72 slag på EB:n och 84 slag på betongen. Sverige har fyra slag tillgodo på treorna Österrike men bakom är det riktigt jämnt så den svenka medaljen är långt ifrån i hamn. Ner till sjätteplacerade Finland skiljer endast nio slag. I det svenska laget har både Annelie Lundell och Bernice Thors spelat riktigt bra. Annelie ligger trea och Bernice fyra i den individuella listan. Förbundskapten Mats Eisenschmidt var riktigt nöjd med damernas spel idag och han hoppas att de bara ska kunna jaga guldet imorgon och inte behöva titta bakåt i tabellen.

När det gäller de svenska herrarna är Mats inte lika nöjd. Mats som var förhoppningsfull efter de sista träningsvarven då herrarna spelat riktigt bra har i dag blivit varse att träning och tävling inte är samma sak i bangolf. Herrarna ligger på en blygsam sjätte plats med hela 34 slag upp till treorna Österrike. Mats har inga förklaringar utan det är helt enkelt så att bollarna inte rullat herrarnas väg idag. Vi får hoppas på en riktig islossning imorgon så är det kanske ändå inte helt omöjligt att kunna var med och fightas om bronsmedaljen. I det svenska laget är det väl bara Peter Nordin som spelat riktigt bra. Peter ligger på 15:de plats. Pelle har inte mer än tre slag upp till en fjärde plats.

Peter N
Peter Nordin stabil och säker som vanligt, bäste svensk på herrsidan

Resultat Damer

Resultat Herrar

Skribent: Jan-Åke Persson
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png