Hoppa till sidans innehåll

SVENSKA MÄSTARNA PÅ INOMHUS-SM ÄR KORADE!

02 DEC 2018 18:58
Årets Inomhus-SM som avgjordes denna helg i MunktellArenan i Eskilstuna bjöd på en skräll när Erik Nilsson, BGK Linjen, utklassade allt motstånd i herrjuniorklassen och därmed nu kan titulera sig som svensk mästare!
  • Uppdaterad: 02 DEC 2018 18:58

För Erik var det första gången som han fick delta och på vilket sätt han gjorde det. Imponerande att se och vinstmarginalen ner till silverplatsen, vilken Jonathan Rydberg från Olofström tog hem, var hela 16 slag. Bronset spelade Amir El Quachani, Gullbergsbro, hem och på fjärde plats hittar vi Johan Rydberg från Olofström.

Någon damjuniorklass blev det inte i år utan de två deltagande juniorerna valde att spela i damklassen. Här blev det den ena junioren, Jennifer Göransson från Tantogården, som vann i överlägsen stil med 33 slag före Laura Fogh Henriksen på silverplats och bronset gick här till Djulös Ingela Eriksson.

I herrklassen segrade Uppsalas Carl-Johan Ryner före James Lindström, Tantogården och här tog klubbkompisen Alexander Dahlstedt hem bronset.

För Oldtimers damer blev det en rafflande slutspurt där det var jämnt på slutbanorna mellan Anneli Lundell, Malmö och Pirkko Maaninka, Eskilstuna. Här kunde Annelie, väldigt lycklig, ställa sig överst på prispallen efter att ha vunnit med två slag. Bronset gick till Lena Nilsson, Sjöviken och på fjärde plats hittar vi Inger Eriksson, Asarum.

I klassen Oldtimers herrar kunde Olofströms Peter Ericsson hoppa upp överst på pallen med ännu en mästartitel i bagaget. Här fick vi bevittna en sudden om silver och brons. Daniel Ågren, Södertälje lyckades erövra silvret. Det räckte med en fyra på den tredje seriespelsbanan, doseringen. Bronset gick till Tyresös Krister Magnusson.  

Foton från tävlingsdagarna

Resultatlänk

Skribent: Agneta Harrysson
E-post: Adressen Gömd

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-2 300x423.pngExtramaterial.
Att rapportera LOK-stöd, Fritidsbanken och strategisk plan
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png