Hoppa till sidans innehåll

SVERIGE PÅ GÅNG EFTER SEG START

24 AUG 2016 21:54
Markus Nilsson gick 20 på betongen.
  • Skapad: 24 AUG 2016 21:54

EM i Vizela startade idag, men det blev en trög start. Tävlingen hann precis komma igång när den fick brytas på grund av åska och regn. Spelavbrottet varade i två timmar. Det innebar att planerade antal varv inte hanns med utan tävlingen blåstes av klockan 19.00 för att återupptas imorgon klockan 08.00. 

 

Sverige fick en seg start i lagtävlingarna på båda dam- och herrsidan men redan på första varvet levererades det utlovade 20-varvet på betong. Detta av den svenska lagreserven Markus Nilsson som på bilden syns spika den sista banan på det varvet. Markus blev senare inbytt i laget då Filip Johansson inte hade en av sina bättre dagar. I den haltande resultatlistan ligger i herrklassen Marian Strasko etta och Martin Jecny tvåa, båda tävlandes för Tjeckien. Trea är regerande världsmästaren, Marcel Noack, Tyskland, följd av Patrik Jönsson och Sebastian Ekängen. Det svenska herrlaget ligger trea efter Tyskland och Tjeckien. 

 

I damklassen ligger Marielle Svensson på en elfte plats med sju slag upp till ledarinnan Jana Nakladalova, Tjeckien, och sex slag efter tvåan och trean, Jasmin Ehm och Nicole Birkelbach, båda Tyskland. I lagtävlingen ligger Sverige femma. Leder gör Tjeckien följt av Tyskland, Österrike och Schweiz. 

 

Resultat EM Vizela

  emvizela2016

 

Text och foto: Einar Mattsson

Skribent: Christian Eriksson
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png