Hoppa till sidans innehåll

TVÅ INDIVIDUELLA BRONS TILL SVENSKARNA

18 JUN 2018 20:43
Det blev ingen pallplats för de svenska lagen på World Adventure Golf Masters 2018, men två av spelarna åker hem med varsin fin bronsmedalj!
  • Skapad: 18 JUN 2018 20:43

Nej, det blev alltså ingen svensk lagmedalj i årets WAGM. För lag 1 blev det en 6:e plats och för lag 2 en 10:e plats av de 19 deltagande lagen. Hemmanationen Tjeckien tog hem guldet, Tyskland silvret och Finland bronset. Tråkigt såklart att inte nå det uppsatta målet men de individuella prestationerna var ändå bra hos de svenska spelarna. 

Förra årets MSOP-vinnare Ricard Lockner blev bäste svensk under tävlingen, 6:a på raka listan, och tog hem ett brons i Oldtimers klassen för herrar. Han var endast 3 slag efter segraren och 2 slag efter silvermedaljören.

Annelie Lundell, som spelade sitt första mästerskap på MOS, är nöjd efter helgen och det ska hon vara som bronsmedaljör i klassen Oldtimers damer. Jag fick en kort intervju med Annelie ikväll och hon säger: - Jag är så klart nöjd med en bronsmedalj men är ändå ledsen att jag inte kunde visa vad jag skulle kunnat prestera om jag hade fått mer sömn än 2 x 30 minuter. Inte så att jag vill bortförklara mitt spel men det gick så bra under veckan och starten var ju fantastisk. Att ta ledningen över hela startfältet efter ett inledande 30-varv och sedan 33 var osannolikt häftigt! Jag har för lite erfarenhet av MOS och kände att Pauli var min trygghet när han var inne på banan. 
När man ser resultaten, 5 slag från segrarinnan, så känns det som att guldet var inom räckhåll och jag vill väldigt gärna få chans till revansch!

Debut i MOS-landslaget var det även för Uppsalas unge spelare Eric Bohlin och Sundbybergs Björn Nilson. I detta första mästerskap gjorde de en fin prestation och gick båda under banans par! 

Samtliga resultat finns i följande länk.

WAGM 2018 Horni Bezkov (CZE)

Skribent: Agneta Harrysson
E-post: Adressen Gömd

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png