Hoppa till sidans innehåll

TVÅ SVENSKAR DELTAR I DE ASIATISKA MÄSTERSKAPEN

31 OKT 2018 17:19
I morgon börjar Open Asian Championship i Chang Mai, Thailand. Mästerskapet har två svenska deltagare, Magnus Mårtensson och Per Celander.
  • Uppdaterad: 31 OKT 2018 17:19

På The golden elafant resort i Chang Mai, Thailand spelas årets upplaga av Open Asien Championship med deltagare från Indien, Kina, Syd Korea, Japan, Iran och Thailand samt från Europa Tyskland, Österrike, Schweiz och två killar från Sverige. De svenska deltagarna är Magnus Mårtensson från Skellefteå och Per Celander från Myresjö. Underlaget man spelar på är Betong. Det är en gammal anläggning som är ganska svår och trixig. På tisdagskvällen hölls invigningen som verkar ha varit mycket trevlig.

På plats i Chang Mai finns bangolfförbundets sportchef, Stefan Gillberg. Han hjälper WMF och AMF med olika saker. Till största delen hjälper han de nya nationerna med träningsupplägg och han har även haft en workshop rörande träningsmetoder för de nya länderna. Under tävlingen kommer han även fungera som domare.

Så här dagen före tävlingsstart har denna rapport inkommit.

Stefan Gillberg:
- I morgon börjar Open Asian Championship här i underbara Chang Mai, Thailand. Över 70 deltagare från 10 länder deltager i mästerskapet. Till start är två svenskar Magnus Mårtensson och Per Celander. Grannarna har tränat på bra i den över 30-gradiga hettan. De säger att det ser bra ut på träningen och spelet ser bra ut.  Målsättningen är att det skall komma dagliga rapporter från oss som är på plats här på mästerskapet. Jag återkommer imorgon med en rapport efter första dagens spel.

Foton och video från träning och invigning

 

Resultaten kan du följa på nedanstående länk. Mästerskapet kommer att använda sig av Bangolf Arena men utan BAMS, så resultaten kommer att visas efter varje färdigspelat varv.

Resultatlänk 

Skribent: Agneta Harrysson
E-post: Adressen Gömd

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-2 300x423.pngExtramaterial.
Att rapportera LOK-stöd, Fritidsbanken och strategisk plan
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png