Hoppa till sidans innehåll

UPPSALA IGEN!

05 OKT 2013 16:42
Carl-Johan Ryner visade vägen till fjärde raka titeln
  • Skapad: 05 OKT 2013 16:42

Det här var året Hardenberg skulle ta tillbaka titeln i Europa. Men så blev det inte. Suveränerna från Sverige visade återigen sin storhet när Europacupen avgjordes i Tjeckiska Holesov.

Uppsala vann på sin jämnhet. När Hardenberg hade toppar och dalar malde Uppsala på med på med lagvarv runt 127 - 128 hela tiden. Sett i backspegeln kom avgörandet på fjärde varvet. Hardenberg gjorde ett närmast katastrofalt lagvarv och tappade hela 16 slag på Uppsala som tog över ledningen. Den ledningen släppte sedan aldrig laget. 

Individuellt visade Carl-Johan Ryner att han fortfarande är de stora tävlingarnas man. Han var tävlingens bäste spelare och som ende spelare gick han in under 20 i snitt!

Det andra svenska herrlaget, Tantogården, fick jobba i uppförsbacke efter att ha börjat tävlingen med vad som skulle visa sig bli lagets sämsta varv. De följde upp detta med riktigt bra spel men föll sedan tillbaka lite sista dagen och slutade femma.

Den svenske förbundskaptenen Jan Strandberg som ingick i Tantgårdens lag visade att han trots att han spelat ganske lite de senaste åren fortfarande håller hög klass. Han var Tantogårdens klart bäste spelare och slutade fyra på den individuella raka listan.

I damklassen var de svenska representanterna från Gullbergsbro bra med under första halvan av tävlingen. De var uppe och nosade på topplaceringen men föll sedan tillbaka  och fick nöja sig med en fjärde plats.

 

Resultat

Skribent: Bengt Svensson
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png