Hoppa till sidans innehåll

Bli Barn- och Ungdomsledare!

18 AUG 2019 20:11
Nu närmar sig Utbildningshelgen och premiären för vår nya utbildning. Sista anmälningsdag 25 augusti.
  • Uppdaterad: 18 AUG 2019 20:11

Svenska Bangolfförbundet inbjuder till Utbildningshelg 28-29 september. Platsen är Eskilstuna Folkhögskola, som ligger cirka 100 meter bredvid MunktellArenan.

 

Kursprogram lördag

Barn- och Ungdomsledare dag ett

Regelkunskap

Bangolf Arena  / BAMS

Spelteori med praktik

 

Kursprogram söndag

Barn- och Ungdomsledare dag två

Distriktsdomare

Tävlingsledare

Föreningsutveckling

 

På Utbildningshelgen är det äntligen premiär för vår nya utbildning till Barn- och Ungdomsledare! Gör som Carl-Johan Ryner och engagera dig i din förenings ungdomsarbete. Kursen passar såväl dig som vill arbeta aktivt med ungdomarna på banan som dig som föredrar att ägna dig åt det teoretiska. Att ha genomfört kursen är meriterande för dig som i framtiden vill sommarjobba som bangolfinstruktör.  

Deltagare till Barn- och Ungdomsledare har en något högre anmälningskostnad men då ingår hotell i dubbelrum i kursavgiften. Till den kursen är sista anmälningsdag redan 25 augusti, beroende på att vi behöver ha möjlighet att avboka eventuella överblivna hotellrum. Övriga kurser har 16 september som sista anmälningsdag. 

För den som inte utbildar sig till Barn- och Ungdomsledare går det att kombinera en kurs på lördagen med en annan på söndagen. Således kan du lära dig Bangolf Arena  och BAMS på lördag för att på söndagen gotta ned dig i Föreningsutveckling. 

Alla föreningar som har hemmaspel i Svenska Serien eller nationell tävling ska ha licensierad tävlingsledare på plats under tävlingen. Därutöver krävs även att det i klubben finns en domare. Se till att din förening lever upp till kraven till 2020!

Många kommuner stöttar sina föreningar genom att betala en del av utbildningskostnaderna. Vilka kostnader man står för och hur stor andel kommunen täcker, skiljer sig väldigt mycket åt. Dessutom kan det många gånger vara så att man får ansöka i efterhand och se vad kommunen beslutar. Om man vill ha mera information så kan man söka på till exempel ”föreningsbidrag” på sin kommuns hemsida.

 

Här kan du läsa mera om Utbildningshelgen och anmäla dig.

Skribent: Christian Eriksson
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png