Hoppa till sidans innehåll
Foto: Picasa

UTBILDNINGSHELGEN NÄRMAR SIG

20 AUG 2017 17:31
Dags att satsa på ungdomsverksamhet eller att inleda en domargärning?
  • Uppdaterad: 26 AUG 2017 19:30

16-17 september ges du och din förening möjligheten att genom utbildning, lyfta er verksamhet ett snäpp. Det kan handla om att bli fler och förhoppningsvis bättre EB-spelare, kickstarta ungdomsverksamheten eller vässa era tävlingsarrangemang.

Det sistnämnda kan ske till exempel genom söndagens BAMS-kurs. Idéer och inspiration, men också att undvika fallgroparna - har du den minsta tanke på att arbeta med ungdomsverksamhet så är inspirationsdagen för ungdomsverksamhet något för dig! Vår tävlingsverksamhet skulle inte finnas utan våra domare. Kanske att du vet någon som skulle kunna bli en toppenbra domare? Då är det dags att övertyga vederbörande om att domarkursen ska bokas in. Det går naturligtivs alldeles förträffligt att även på eget initiativ konstatera att det är dags att dra på sig domartröjan. Många anser att EB är ett väldigt roligt underlag. Två intensiva dagar i MunktellArenan kommer att göra dig tävlingsförberedd. För dig som siktar mot Tjejfemman i mars 2018 blir det dubbel vinst då du får spela på banorna där tävlingen kommer att avgöras. 

Utbildningshelgen går av stapeln 16-17 september i MunktellArenan, Eskilstuna. Anmälningstiden går ut nu på fredag, den första september.

2017-08-26: Anmälningslänkarna fungerar på nytt, klicka på länken nedan där du även finner namnen på de anmälda (uppdateras ej automatiskt). 

 

Längst ned på denna sida kan du se vilka som är anmälda.

Inbjudan Inspirationsdag Ungdomsverksamhet

Inbjudan övriga utbildningar

Skribent: Christian Eriksson
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png