Hoppa till sidans innehåll

SPEED MINIGOLF CHAMPIONSHIPS 2021

22 FEB 2021 08:29
Speed Minigolf
  • Skapad: 22 FEB 2021 08:29

International Minigolf Speed Championships 2021 

Efter ett framgångsrikt inledande Minigolf Speed ​​Championship 2019 bjuder vi in ​​spelare i alla åldrar och förmågor att anmäla sitt intresse för den andra upplagan av detta unika och spännande evenemang som kommer att äga rum från 1 till 6 juni 2021 i Emilia Romagna, Italien! 

Speed ​​Minigolf är ett roligt och snabbt alternativ till traditionell Minigolf. Denna nya snabba form av spelet kombinerar mental uthållighet med spelskicklighet- bara perfektion är tillräckligt bra. Påskynda ditt spel mot klockan. Har du vad som krävs för att jaga din motståndare innan de tar dig? Actionfyllda och åskådarvänliga discipliner, där det handlar om att göra spiik (hole-in-ones) och gå vidare till nästa bana - SNABBT! 

Under tre tävlingsdagar tävlar deltagarna om medaljer i sex ålderskategorier (tre för kvinnor + tre för män) över de tre olika hastighetsdisciplinerna. Inledande rundor avgörs med starttider från morgonen till tidig eftermiddag, följt av finalerna på sen eftermiddag varje dag. Minigolf-banorna kommer att vara belägna i hjärtat av evenemangsområdet, vilket garanterar ett spektakulärt evenemang för deltagare och media. 

WMF International Minigolf Speed ​​Championships 2021 kommer att anordnas som en del av CSIT World Sport Games 2021. Detta är ett multisportevenemang med cirka 5 000 deltagare från hela världen. CSIT, The International Workers and Amateurs in Sports Confederation är en historisk världsomspännande organisation, erkänd av IOC. WMF är en partnerorganisation för CSIT. 

ANMÄLAN för minigolfspelare är endast möjlig via WMF (intern tidsfrist är den 31 mars 2021) och kommer att samordnas av Marc Chapman, ordförande för WMF: s utvecklingskommitté. 

För mer detaljerad information och för att läggas till nyhetsbrevets e-postlista, Vänligen ANMÄL DITT INTRESSE genom att kontakta Marc via e-post (This is a mailto link) med ditt namn, födelsedatum, land och e-postadress. 

Det finns en rad paket tillgängliga från arrangörerna, från den grundläggande deltagaravgiften på 120 euro (som inkluderar öppnings- och avslutningsceremoni och många ytterligare förmåner), till boendepaket med helpension i ett urval av två-, tre- eller fyrstjärniga hotell. Det finns också garanti att om arrangörerna ställer in evenemanget på grund av Covid-19 kommer alla avgifter som betalats till WMF att återbetalas. 

 

Följande tre Speed ​​Minigolf-discipliner är planerade (en startklocka kommer att användas med ljussystem):

3 juni 2021 - Disciplin 1:

Så många slag som möjligt under en minut på en bana, kort paus för att flytta till nästa bana, bara spiik räknas.

 

4 juni 2021 - Disciplin 2:

En omgång med 12 banor ett slag på varje bana, spiik räknas, max tid 120 sekunder för den totala omgången.

 

5 juni 2021 - Disciplin 3:

Jakt: en spelare startar vid bana 1 och motståndaren börjar vid bana 7, en spelare kan flytta till nästa bana först efter en spiik från utslagsplatsen, målet är att fånga motståndare, vinnaren av matchen är vem som får i bollen i kopp innan hans motståndare får i sin boll i hålet framför honom.

 

Det exakta formatet för varje dag kommer att meddelas i tid innan turneringen börjar. 

Evenemanget spelas med en officiell mästerskapsboll. Detta gör det enklare för externa deltagare och att hålla villkoren lika för alla. Coachning under tävling är inte tillåtet. 

Du behöver bara ta med dig din klubba. 

De 12 banorna är speciellt utvecklade i en "Europabana" -stil men i en något mindre storlek än normalt för att möjliggöra fler spiik, och för att öka hastigheten eftersom dessa är de viktigaste faktorerna för evenemanget. 

Vänligen anmäl ditt intresse omgående om du är intresserad av att delta i detta progressiva och annorlunda WMF-evenemang. E-postadressen för att anmäla ditt intresse är This is a mailto link

 

Länkar:

CSIT World Sport Games, official hemsida, https://2021.csit-world-sports-games.com/ 

CSIT World Sports Games 2021 - Vaccination 

WMF International Minigolf Speed Championships 2021, http://gov.minigolfsport.com/bulletin/announcements/331-save-the-date

 

 

 

Skribent: Mats Nilsson
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png