Hoppa till sidans innehåll

BANGOLFFÖRBUNDET INGÅR AVTAL MED SIA GLASS

19 JAN 2022 13:21
Nu är det klart att bangolfförbundet ingår avtal med glassleverantören SIA Glass. Avtalet innebär att föreningar kan köpa glass till ett rabatterat pris samt få ”kick-back” på den årliga försäljningen.
  • Skapad: 19 JAN 2022 13:21

Att spela bangolf utan att äta glass, är som att snickra utan hammare. Det kanske inte är den bästa jämförelsen, men ni förstår poängen. Det är otroligt många som kombinerar ett spel minigolf med glass. Därför är vi som förbund glada över att kunna presentera vår nya samarbetspartner - SIA Glass.

Som förening ansluten till Bangolfförbundet betyder det att man kommer bli kontaktad av lokala försäljare kopplade till SIA Glass med erbjudande om att ansluta sig till dom. Det kommer innebära att ni som förening får en helhetslösning vad gäller försäljning av glass och dess tillbehör. Frysboxar och marknadsföringsmaterial bistår SIA Glass med till de anslutna klubbarna och samtidigt erbjuder dom, genom sina grossister, ett rabatterat pris på inköp av glass. Utöver det så erbjuder SIA Glass alla anslutna föreningar en ”kick-back” på 5% på den årliga försäljningen. Ett erbjudande som är svårt att motstå. Vill man som förening inte vänta på att bli kontaktad av SIA Glass försäljare så kan man ta kontakt med dom direkt. Det gör ni via, www.siaglass.se. Antingen fyller ni formuläret för återförsäljare, eller så ringer ni och ber om att bli kopplad till en person i er region.

SIA Glass har funnits i 450 år och är ett familjeföretag som gått vidare i generationer. De har arbetat med miljöfrågor under en lång tid, med goda resultat. De har 100% ren energi genom grön el, eget vattenkraftverk och egen biogasanläggning. Utöver det jobbar de med hållbara råvaror och arbetar med svensk färsk grädde, svenska råvaror och fria från palmolja.

Då allt tillverkas i Sverige minskar de utsläppen genom minskade transporter och minskad elförbrukning med kortare tid på fryslager. SIA Glas ser mycket positivt på samarbetet och tror att det kan gynna båda parter.

- Vi ser framemot att samarbeta med Svenska Bangolfförbundet och vi tror att detta samarbete kan gynna föreningarna genom att vi kan erbjuda bra service, svensktillverkad kvalitetsglass till bra priser, säger regionchef Urban Mattelin.

Svenska Bangolfförbundet är väldigt glada och positiva till att knyta till sig en samarbetspartner som verkligen kan göra skillnad för våra föreningar. Sportchefen Magnus Lampert, som har förhandlat fram avtalet, är väldigt förväntansfullt på samarbetet och tror att det kommer göra skillnad för alla parter. För förbundets del innebär det ett samarbete med en försäljning av ett sponsorpaket som även kan leda till en ”kick-back”.

- Vi är såklart glada att få till ett avtal med ett företag som kan leverera ett utmärkt samarbete, med produkter som föreningarna verkligen behöver. Jag tror att detta kan göra skillnad för både föreningens intäkter och erbjudandet av upplevelse till deras kunder och medlemmar.

Vi ser framemot att så många som möjligt ansluter sig till SIA Glass och gör våra partner nöjda och stolta över att få samarbeta med Svensk Bangolf.

Har ni frågor kring samarbetet så kan ni höra av er till sportchefen Magnus Lampert via mail: This is a mailto link alternativt ringa: 070-2517314.

Skribent: Magnus Lampert
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-3 300x423.pngExtramaterial.
Resultatlänkar
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png