Hoppa till sidans innehåll

Bangolfförbundet ingår samarbetsavtal med klädleverantören JAKO

17 JAN 2022 18:06
Under en längre period har sportchefen Magnus Lampert diskuterat ett samarbete med JAKO. Nu är avtalet äntligen klart! Detta ska ge både förbundet och föreningar möjligheten att köpa kvalitativa kläder till ett bra pris.
  • Uppdaterad: 17 JAN 2022 18:06

Samarbetet är ett treårigt avtal som bygger på att JAKO får exklusiva rättigheter att leverera både tävlings- och representationskläder till förbundet. Utöver det kommer JAKO tillsammans med en extern leverantör, Athletic Merch, att bistå föreningar med trygg och säker service vad gäller inköp, tryck och leverans av klubb- och representationskläder. Leverantören kan också enkelt och smidigt sätta upp en webbshop till de föreningar som väljer JAKO´s produkter. Denna moderna lösning kommer förenkla framtagningen, inköp och hanteringen av klubbkläder.

I sin produktkatalog har JAKO allt ifrån tävlings- och representationskläder, till väskor, vattenflaskor och mycket mer. Det stora utbudet och den goda servicen är en av många anledningar till att förbundet ingår avtal med JAKO. Magnus Lampert, som haft mycket kontakt med JAKO tycker att det är den perfekta lösningen för både förbundet och föreningarna.

- I och med samarbetet kan vi erbjuda föreningarna en helhetslösning vad gäller kläder och övriga produkter som passar perfekt in på deras verksamhet. Vi är stolta att kunna ingå ett avtal med en sådan stor leverantör under så lång tid. Detta samarbete kommer även innehålla en lösning för landslaget som nu kan titta på en helt ny kollektion, vilket är helt rätt i tiden, säger Magnus Lampert.

JAKO är glada över att bli samarbetspartner till Banngolfförbundet som är ett första steg att engagera sig i Bangolfen, och på lång sikt bygga relationer med förbundets knutna föreningar.

- Under tre år kommer JAKO att, exklusivt, förse och utrusta förbundet med sportutrustning och tillbehör. Vi vet hur viktigt det är att ha en pålitlig leverantör. Vårt mål är att varje dag, varje vecka, året om, snabbt och pålitligt leverera utrustning till våra kunder, säger Frida Claesson på JAKO

JAKO har ett beprövat samarbete med Athletic Merch där det samarbetet med andra nöjda kunder.

- Athletic Merch, Eskilstuna, är vår utvalda återförsäljare till att ansvara för försäljning, tryck och leverans till kund. Genom avtalet mellan JAKO och Svenska Bangolfförbundet kan Athletic Merch erbjuda föreningar en rabatt med bästa pris och full service, avslutar Frida.

Information kring hur föreningar kan beställa kläder och ansluta sig till JAKO kommer ut i ett separat nyhetsutskick. Förbundet kommer även inom kort att lägga upp en undersida på hemsidan för beställningar av representationskläder kopplat till förbundet.

Förbundet har nu kopplat en mycket bra samarbetspartner till sig, som gynnar både förbundet och dess föreningar. Sportchefen Magnus Lampert är både glad och stolt över att få ett avslut på denna affär. Men det tar inte slut här, han har ytterligare samarbetsavtal på gång som kommer att vara mycket positivt för både förbundet och föreningarna.

- Ett nytt samarbetsavtal har signerats och det kommer att presenteras under denna vecka, så håll till godo och håll utkik på hemsidan och Facebook, avslutar Magnus.

Skribent: Magnus Lampert
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png