Hoppa till sidans innehåll

BangolfTV i samarbete med StayLive - sänder SM

28 JUN 2022 10:36
Bangolfförbundet har nyligen skrivit på ett avtal med Streamingtjänsten StayLive. Detta blir förbundets nya samlingsplats för allt rörligt material.
  • Skapad: 28 JUN 2022 10:36

BangolfTV.se kommer att fungera som en samlingsplats för alla nationella tävlingar och svenska mästerskap i Bangolf. Ambitionen är att plattformen ska innehålla mer än bara tävlingar, till exempel speltips, utbildningar, intervjuer och mycket mer.

För att kunna se tävlingar och övrigt innehåll på plattformen kommer ett abonnemang att krävas. Utifrån vilken som sänder tävlingarna fördelas intäkterna mellan StayLive, Förbundet och Föreningarna. Syftet för förbundet är inte att i första hand att tjäna pengar, utan att skapa en attraktiv plattform med kvalitativt material. En mer synlig och mer professionell bangolfsport gynnar alla, inte bara förbundet, och för att komma dit tror vi att en gemensam plattform är ett viktigt steg. Detta är ett långsiktigt arbete och plattformen kommer att utvecklas över tid.

Med egen plattform äger vi alla rättigheter och har kontroll över sändningarna och dess innehåll. Skillnaden på Youtube eller Facebook är att tittarna lätt kan distraheras och försvinna in på andra klipp eller sporter.

StayLive ansvarar för att utveckla plattformen, drift och support till våra abonnenter. Många andra förbund har anslutit sig till StayLive och vi är glada att äntligen hittat en partner som verkligen ser våra behov.

För att titta på innehållet på plattformen kommer det att krävas ett abonnemang eller Pay-per-view. Detta kommer du se automatiskt när du loggar in. Enstaka tävlingar och aktiviteter kommer vara kostnadsfria.

Ett samarbete med föreningarna kommer att inledas under sommaren. Allt för att göra det enkelt och smidigt att sända föreningstävlingar.

Nu ligger fokus på att tillsammans med City Golf Tour sända SM i Linköping. Du kan nu köpa ett paket för alla dagar för endast 49 kr, eller se utvalda dagar för 29 kr per dag.

Välkommen till våra NYA streamingplattform BangolTV.se.

Skribent: Magnus Lampert
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-2 300x423.pngExtramaterial.
Att rapportera LOK-stöd, Fritidsbanken och strategisk plan
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png