Hoppa till sidans innehåll

DIVISION 1 SÖDRA

10 MAJ 2022 23:15
Första omgången av seriespelet 2022 spelades på Hagas fina MOS-anläggning. Många spännande matcher och låga resultat blev det och de bästa lagvarven gick Askim (129) och Malmö (130).
  • Uppdaterad: 10 MAJ 2022 23:15

Hagas duktiga Johan Carlsson var tillsammans med Patrik Wass två riktigt starka kort i Hagas uppställning på hemmaplan. Endast Malmö lyckades besegra hemmalaget, och dessa båda klubbar samlade ihop 10 p vardera, vilket även Sjöviken gjorde. 

Anders Lönnkvist visade ännu en gång vilken fantastisk MOS-spelare han är, särskilt när det gäller spel med valfria bollar. För andra gången denna säsongen var han bästa spelaren och lade tillsammans med Gunnar Bengtsson grunden för Askims ledning i serien på 12 p. Enda förlusten kom emot Haga. Malmö var länge på väg mot ännu en skrällseger mot MOS-proffsen i Askim, men tappade ledningen på bana 12. Även om laget går före jaget så var det glädjande att se flera yngre förmågor som gjorde debut i div 1 sammanhang och visade prov på mycket bra spel, tex Alexander Timvik som gick mellan 27-29 alla varv och Jonas Bergström, Uddevalla som avslutade med ett 26-varv! Nämnas bör även Tim Danielsen - dansken från Hjelmsjö -  som snittade 27,6.

 

Alexander Timvik                     Tim Danielsen

På lördagen avbröts spelet pga mycket hård vind mitt i pågående matcher. När spelet återupptogs i det fina vädret på söndagen var det inga problem att hinna spela klart alla matcher inom en bra tidsram. Borås fick tillsammans med Nässjö och Uddevalla en tung start med det kommer med all säkerhet att blir stora omkastningar i resultatlistan när seriespelet fortsätter på två andra underlag och bli mycket jämnt och spännande i slutet.

Resultat http://ba.bangolf.se/10154/result.htm

Skribent: Annelie Lundell
E-post: Adressen Gömd

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png