Hoppa till sidans innehåll

Helene Lindahl, ny Generalsekreterare

26 FEB 2022 22:42
  • Uppdaterad: 26 FEB 2022 22:42

I april börjar Helene ”Lena” Lindahl arbeta som förbundets generalsekreterare. Sammanfattningsvis är det en mycket idrottsintresserad kvinna med mångårig, gedigen, bred bakgrund från arbete inom olika idrottsorganisationer som förbundet har förmånen att kunna anställa. Meritlistan är väldigt lång, här följer exempel från Lenas arbetslivserfarenhet: Idrottkonsulent samt Enhetschef på Svenska Gymnastikförbundet, Projektledare inom  Riksförbundet Attention för ”Idrott för alla”, Generalsekreterare i Svenska Cricketförbundet.

Lena brinner för ”idrott för alla”  -  att göra idrottutövande möjligt för alla oavsett fysiska förutsättningar, kön, nationalitet, språk, kultur, ålder. Att arbeta med utveckling på olika sätt är en stor del av Lenas framgångsfaktorer. Exempelvis rekryteringsprojekt som har utvecklat medlemssiffror till nästan dubbla antalet utövare. Lena har även varit med och organiserat stora idrottsevenemang på internationell nivå, och har ett mycket stort kontaktnät inom RF, SISU och många idrottsförbund.

Styrelsen i Svenska Bangolfförbundet ser fram emot ett samarbete och hälsar Helene ”Lena” Lindahl varmt välkommen till tjänsten som Generalsekreterare.

Lyssna gärna på Lena i Mediaspiken

Skribent: Annelie Lundell
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png