Hoppa till sidans innehåll

Bangolf söker nästa redaktör

13 JUL 2016 18:19
Även fler fotografer och skribenter behövs.
  • Skapad: 13 JUL 2016 18:19

Tidningen Bangolf är Svenska Bangolfförbundets officiella organ och ges ut med sex nummer per år. Tidningen har en arvoderad redaktör som likt spindeln i nätet tar kontakt med skribenter och fotografer, och avgör vad som ska vara med i tidningen. Vanligtvis deltar redaktören även med egna texter. Själva layoutarbetet sköts av en samarbetspartner. 

 

Att vara redaktör kräver en del tid och energi men ger också ett arvode. Arvodet för redaktören är 20 000:- per år eller cirka 3 300:- per nummer.

 

Vi tror att vår nya redaktör att intresserad av media och journalistik och väl insatt i sporten bangolf. Den vi söker bör även vara duktig på datorer och olika redigeringsprogram för att bli effektiv i arbetet. Vår nya redaktör har god planeringsförmåga och ordning och reda, och kan planera innehållet i varje nummer i tid och fördela ut skribent- och fotouppdrag.  Uppdraget kräver att man är självgående även om stöd ges av förbundets mediagrupp.  

 

Då detta är en bisyssla som kräver cirka en veckas tid inför varje nummer så tror vi att det går att sköta vid sidan av ett annat ordinarie arbete. I första hand söker vi en person som kan vara redaktör och ta hela ansvaret. Det är även möjligt med andra lösningar, såsom att en person blir gästredaktör för ett par-tre nummer.

 

Utöver redaktör söker vi fler medarbetare som ideellt vill bidra till tidningens innehåll. Det kan exempelvis vara som fotograf, skribent eller krönikör.

 

Vi tar fortlöpande emot svar på denna förfrågan. Ny redaktör är tänkt att tillträda för Nr 5-2016, det vill säga runt första september. För att anmäla ditt intresse eller för ytterligare information, kontakta Christian Eriksson via mejl This is a mailto link eller telefon 073 - 734 98 55.

 

Bangolfhälsningar

Mediakommittén

Svenska Bangolfförbundet€€

Skribent: Christian Eriksson
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-3 300x423.pngExtramaterial.
Resultatlänkar
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png