Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan till Höstlövet i Eskilstuna 31 okt-3 nov Sista anmälan senast den 18 september

21 AUG 2019 09:52
Inbjudan till läger och utbildningsdagar i Eskilstuna under Höstlovet
  • Uppdaterad: 21 AUG 2019 09:52

Läs inbjudan som pdf


INBJUDAN 

”ARRANGEMANG HÖSTLÖVET ”

LÄGER & UTBILDNINGSDAGAR

I ESKILSTUNA 31 oktober - 3 november

För vem? Ungdomar, juniorer och nyblivna seniorer, 7-25 år, som vill träffas, ha kul och utvecklas som bangolfsspelare. Vi vill göra det möjligt att träffas över åldergränserna, men kommer att dela in i olika grupper efter ålder/ behov och anpassa aktiviteter/utbildning efter det. Spelar ingen roll om Du är nybörjare eller har hållit på några år. Även ungdomar från övriga Norden bjuds in. Då VM i Kina går av stapeln strax innan vårt arrangemang, kan vi inte räkna med att ha ledare av samma dignitet som de senaste åren.

Vi förväntar oss att det för ungdomar, som är under 16 år, finns med någon som tar vuxenansvar, förälder och/eller ledare, som också hjälper till på lägret vid behov. Bra att vara minst två, ifall någon skulle bli sjuk. Klubbar kan ju även hitta gemensamma lösningar. Tänk på att en del yngre ledare, kan välja att vara deltagare på lägret och kommer då att ha andra scheman.

Anmäl senast 18/9 gäller både deltagare och ledare/förälder.

Kolla med klubben vem som anmäler. Anmälan sker via denna länk. Där, når du även info om vilka som anmält sig. Anmälan är bindande efter 18/9. Viktigt att datumet respekteras! Vi kommer att avsäga oss alla rum efter det datumet. Först till kvarn gäller.

Pris: Max 1800 kr exkl. resor faktureras klubben (både deltagare, ledare, föräldrar och ev. syskon) i efterhand av SBGF. OBS! Ingen kan välja att själva boka ett boende och samtidigt vara med på lägret. I avgiften ingår utbildning och andra aktiviteter, boende tre nätter, tre middagar, samt luncher fredag & lördag. Lägret är subventionerat genom pengar från Idrottslyftet. För de som bor hemma, är det halva priset.

Boende är reserverat på hotell Bolinder Munktell. INGA BOKNINGAR direkt till hotellet, enligt deras önskemål och även RUJK:s, då vi vill hålla ihop det hela. Vi gör rumsindelning och kommer att ha tjejboende, om så önskas.

Resor ordnar Ni själva, förslagsvis samordning i klubb & distrikt. Boka ev. tåg i god tid, då många reser på höstlovet. För svenska klubbar, som har mer än 50 mil, kommer ev. ett resebidrag att kunna sökas. Vi meddelar aktuella klubbar.

Tid och plats mm. Drop-in-träning från torsdag kl. 10.00, i Munktell Arenans två anläggningar, filt och EB. Middag serveras kl. 17.00 på hotellet. Trolig uppstart av lägret är kl. 18.00 i Eskilstuna Folkhögskola. Hotell och skola ligger cirka 150 meter ifrån banorna. Avslut söndag ca kl. 12.00. Den som vill kan stanna kvar och träna till 16.00.

Mer info och program, kommer efter anmälan. Håll utkik på vår Face Book sida. www.facebook.com/LarDigSpelaBangolf/ där Du även kan ställa frågor, eller mejla This is a mailto link Ta gärna del av vår policy innan anmälan.

Med vänlig hälsning/Svenska Bangolfförbundets Ungdomskommitté

Charlotte Dybro, Marcus Lindström, Fredrik Tagesson, Carina Lindström, nya BUK

Skribent: Jan-Åke Persson
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-2 300x423.pngExtramaterial.
Att rapportera LOK-stöd, Fritidsbanken och strategisk plan
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png