Hoppa till sidans innehåll

Kom till Utbildningshelgen

29 MAJ 2019 17:33
Premiär för utbildning för Barn- och Ungdomsledare.
  • Skapad: 29 MAJ 2019 17:33

Utbildningskommittén har nöjet att välkomna landets alla bangolfare till den fjärde Utbildningshelgen! 28-29 september är det dags i Eskilstuna. Våra föreläsare väntar på att möta er inom områden som ungdomsarbete, utvecklingsarbete, tävlingsarrangemang och spelanalys. 

I år blir det premiär för vår nya Barn- och Ungdomsledareutbildning. Den går över två dagar och har förhoppningsvis matnyttigt att bjuda på. Kursen passar alla som arbetar, eller kommer att arbeta med ungdomsfrågor i sin förening. 

Sticker ut från det mer fasta utbudet gör även kursen som Carl-Johan Ryner och Fredrik Persson håller i. De kommer att prata om hur man ska tänka och analysera som bangolfare. En dag som sannolikt kommer att bjuda på många aha-upplevelser. Dessa världsspelare har lovat att bjuda friskt på sina tips och insikter.

Jan-Åke Persson kommer att leda en dag om Föreningsutveckling. Att vi har starka föreningar är den enskilt viktigaste förutsättningen för en starkare ställning för bangolfen. Jan-Åke ger några nycklar och idéer i arbetet som sedan behöver fortsätta i den enskilda föreningen. 

Flera av utbildningarna vänder sig till er som arbetar med tävlingar. Välskötta tävlingar är en viktig pusselbit i att vara en attraktiv fritidssysselsättning. Här har vi inte mindre fyra utbildningar som värnar om kvalitén av våra arrangemang; regelkunskap, tävlingsledare, distriktsdomare; och så Bangolf Arena och BAMS som denna gång går tillsammans över en dag. 

Läser inbjudningarna och anmäler dig gör du på sidan Utbildningshelgen 2019.

Skribent: Christian Eriksson
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-2 300x423.pngExtramaterial.
Att rapportera LOK-stöd, Fritidsbanken och strategisk plan
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png