Hoppa till sidans innehåll

Nya ledamöter i ungdomskommittén

05 MAJ 2014 14:11
Mats Nilsson och Marcus Lindström invalda
  • Skapad: 05 MAJ 2014 14:11

Förbundsstyrelsen har valt in två nya ledamöter i ungdomskommittén. Det är Mats Nilsson från Perstorp och Marcus Lindström från Örnsköldsvik. Sedan tidigare sitter Daniel Sjöö,  Skoghall och Carina Lindström från Umeå med i kommittén.

Mats, som bor i Örkelljunga men spelar för Perstorp,  har varit bangolfare sedan 1985 och spelat oavbrutet sedan dess. Sin största framgång som spelare nådde han förra året då han vann  Mixed-SM tillsammans med Jessica Rengbrandt. Mats har haft ett flertal förtroendeuppdrag i de klubbar han varit med i och är nu ordförande och UK i Perstorp.

Marcus har spelat bangolf sedan 2003. Han beskriver sig själv som en medelbra bangolfare som främst tävlar på de nationella tävlingar som spelas i Norrland.  Han har i så fall utmärkt sig mera som ledare. Till exempel blev han utsedd till Årets Ungdomledare 2013 och fick motta det priset på Bangolfforum i Göteborg i början av april i år. Marcus har varit ungdomsledare i Örnsköldsvik i sju år och har arbetat som bangolfinstruktör de senaste fem åren.

Förbundsstyrelsen är glada av att ha kunnat knyta dessa båda krafter till ungdomskommittén och hoppas att det ska komma många nya idéer och initiativ från kommittén

Skribent: Bengt Svensson
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png