Hoppa till sidans innehåll

Vill du bli SM-speaker?

19 DEC 2019 21:40
Gör en intresseanmälan till framtida uppdrag.
  • Skapad: 19 DEC 2019 21:40

Svenska Bangolfförbundet avser under 2020 inleda arbetet med att utbilda speakers till våra SM-tävlingar. Målet är att ha en speaker på de största SM-tävlingarna. Detta för att ge våra spelare mer uppmärksamhet och för att hjälpa publiken att förstå vad som händer i spelet. Efter avslutad tävling så intervjuar du tävlingens huvudpersoner. Det handlar alltså om mycket mera än att ropa upp namnen!

I ett första skede tar vi emot intresseanmälningar från personer som blir nyfikna på uppdraget och tror att det kan vara något för dem. Ambitionen är att vi ska ha flera utbildade speakers, så att uppdraget inte blir för betungande. Efter  inkomna intresseanmälningar så kommer vi att genomföra en utbildning, sannolikt under en helg. Mycket preliminärt kan detta komma att ske under hösten 2020. Uppdragen kommer tidigast att starta 2021. Det gäller med andra ord att du som anmäler ditt intresse har lite is i magen. Då allt inte är ristat i sten, så öppnar det också upp för att du som gör en intresseanmälan kan vara med och påverka uppdragets utformning. 

Kanske är det inte du själv, utan någon som du känner som borde bli SM-speaker. Tipsa oss då gärna om henne eller honom! Det viktiga är att man vill, har ett genuint bangolfintresse och är verbal.

För att göra en intresseanmälan så mejlar du kort ditt namn, dina kontaktuppgifter och eventuella frågor till This is a mailto link Vi tar emot intresseanmälningar under en längre period, men ju förr vi får din intresseanmälan desto bättre.

 

Skribent: Christian Eriksson
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-3 300x423.pngExtramaterial.
Resultatlänkar
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png