Hoppa till sidans innehåll

Save the dates

14 SEP 2022 21:22
Framtidens Ledare sökes!
  • Uppdaterad: 14 SEP 2022 21:22

Utbildningskommittén inbjuder under hösten 2022 till två kurser och en föreläsning med fokus på rekrytering och föreningsutveckling. Förhoppningen är att många bangolfare och föreningar ska ta chansen att få kunskap och inspiration till att utveckla vår sport och våra föreningar. 

    

5-6 november

    

Kurs: Barn- och Ungdomsledarutbildning

    

    

Eskilstuna

   

10-11 december

   

Kurs: Framtidens Ledare

   

    

Eskilstuna

   

10 december

14.00-17.00

    

Föreläsning: Medlemsmodellen

   

    

Eskilstuna

       

Kurs Barn- och Ungdomsledare

Att arbeta med barn och ungdomar är utvecklade och berikande. På köpet får din förening flera andra positiva effekter som föräldrar, ökad legitimet och kanske även spelarframgångar. Kursen ges i samband med Höstlövet. Kursdagar är de två sista dagarna av lovet 5-6 november. Inbjudan, anmälningslänk och mera information finner du på utbildningens hemsida. Ni finner information på www.bangolf.se/bul

    

Föreläsning Medlemsmodellen

Vad kan man göra för att locka flera till sin förening? Det försöker Medlemsmodellen att svara på genom att presentera ett antal avgörande steg. Redan nu kan vi avslöja att stor vikt läggs vid det personliga mötet, och att klagomål på att det alltid är samma klick som arbetar i föreningen, inte leder till utveckling. Föreläsningen Medlemsmodellen är öppen för alla. Kom gärna flera från samma förening.

Detta händer i Eskilstuna 10:e december klockan 14.00-17.00.  I kursavgiften som kommer att faktureras ingår lunch och fika. Föreningen kommer att få tillbaka hela den fakturerade summan via Återstartsstödet. 

    

Kurs Framtidens Ledare 

Kursen Framtidens Ledare vänder sig till dig upp till 30 år som idag eller imorgon kan tänka dig ett ledaruppdrag. Under kursen kommer du få nycklar som kan stärka dig i ditt framtida ledaruppdrag. Innehållet handlar både om hur du kan arbeta som ledare med aktiviteter och på organisationsnivå. Vi arbetar också på att alla kursdeltagare ska få praktiska råd och tips utifrån sin spelteknik. Förhoppningsvis av riktigt vassa spelare! Föreläsningar kommer att varvas med andra, mera praktiska, aktiviteter. Anmäl dig gärna till kursen här. 

Mera information och inbjudningslänk till Medlemsmodellen och Framtidens Ledare kommer under hösten. Om du redan nu har frågor eller funderingar så går det bra att kontakta This is a mailto link eller 073 - 734 98 55. 

Skribent: Christian Eriksson
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-3 300x423.pngExtramaterial.
Resultatlänkar
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png